voetbalzone

Feestje Ronaldo gesloten boek: 'Er is geen gebrek aan professionalisme'

Bart Kruyt13 feb 2015, 14:06
Laatst bijgewerkt: 13 feb 2015, 14:06
Advertentie

Carlo Ancelotti heeft zich verbaasd over de ophef die is ontstaan over het verjaardagsfeest van Cristiano Ronaldo. Real Madrid verloor afgelopen zaterdag met ruime cijfers van stadsgenoot Atlético, maar in de avond vierde Ronaldo feest met ploeggenoten, vrienden en familie. Volgens Ancelotti heeft dit niets te maken met een gebrek aan professionaliteit.

voetbalzone

De coach had dan ook geen enkel probleem met het feest van Ronaldo: "Ik heb het nooit over het privéleven van mijn spelers gehad en ik ben ook niet van plan om daar mee te beginnen", zei Ancelotti vrijdag. "Als ik om excuses zou vragen, zou ik me er toch mee bemoeien. Ik beoordeel alleen het professionalisme van mijn spelers op het veld en bij de club. En er is echt geen gebrek aan professionalisme of motivatie bij mijn spelers."

"Ik begrijp de frustratie van de supporters, want zij hebben dezelfde frustratie als wij", vervolgde Ancelotti. "Soms is kritiek goed, het motiveert om het de volgende keer beter te doen. Na de wedstrijd tegen Atlético waren we allemaal heel erg teleurgesteld, nu willen we wat goed maken." Real speelt zaterdag thuis tegen Deportivo la Coruña.

Bezig met laden …