voetbalzone

Feindouno luistert niet en tekent in Qatar

25 sep 2008, 14:56
Laatst bijgewerkt: 25 sep 2008, 14:56
Advertentie
Pascal Feindouno keert definitief niet meer terug in Frankrijk. De Guinese aanvaller ondertekende een contract voor drie jaar bij Al-Sadd uit Qatar, en sluit daarmee een week vol hectiek en onzekerheid af. Zijn voormalige werkgever Saint-Etienne weigerde eerder om de speler af te staan.

Op de officiële website meldde Al-Sadd maandagavond dat beide clubs reeds overeenstemming hadden bereikt. Saint-Étienne ontkende een dag later stellig de publicatie en benadrukt dat Feindonou zich zo spoedig mogelijk weer in Frankrijk moest melden, indien beide clubs dinsdag niet tot overeenstemming zouden komen.

Dat gebeurde niet, maar de Afrikaanse aanvaller weigerde evenmin om terug te keren naar Frankrijk. Donderdag, twee dagen later, is alles alsnog afgerond. “We hebben alle noodzakelijke papieren overgedragen”, zo beweert zaakwaarnemer Amadou Diaby in de Franse sportkrant L’Equipe.

Het is echter nog niet duidelijk of Saint-Etienne zomaar akkoord zal gaan met de transfer, waarmee naar verluidt zo’n zeven miljoen euro gemoeid is. Een gang naar de rechter om de overgang tegen te houden behoort nog tot de mogelijkheden.

Feindonou (27) was bezig aan zijn vijfde contractjaar in het Stade Geoffroy-Guichard en speelde eerder voor Girondins Bordeaux.
Bezig met laden …