voetbalzone

Fekir na geruchten: ‘Er zijn gesprekken gaande met verschillende clubs’

Yanick Vos27 mei 2018, 13:05
Laatst bijgewerkt: 27 mei 2018, 13:05
Advertentie

Het is allesbehalve een uitgemaakte zaak dat Nabil Fekir Olympique Lyon gaat verlaten voor Liverpool. Eerder deze maand werd in de Engelse media melding gemaakt over een transfer van zeventig miljoen euro, maar dat werd stellig ontkracht door Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas. Nu heeft ook de hoofdpersoon zelf zich uitgesproken over de geruchten rondom zijn overgang naar de verliezend Champions League-finalist. “Ik ben niet dicht bij een transfer naar the Reds."

Fekir, die met 23 doelpunten en 9 assists in alle competities het afgelopen seizoen van grote waarde was voor zijn ploeg, laat in gesprek met Telefoot weten dat hij de tijd neemt om een besluit te nemen over zijn sportieve toekomst. “Er zijn gesprekken gaande met verschillende clubs, maar ik neem de tijd om er goed over na te denken.” Behalve Liverpool zouden ook Arsenal en Chelsea interesse hebben in de Frans international.

Onlangs gaf Aulas tegenover SFR Sport te kennen dat er nog helemaal geen contact is geweest met Liverpool. “Met geen enkele club. Ik heb het met hemzelf nog helemaal niet over zijn toekomst gehad. Nabil wil ook echt blijven nu we ons hebben weten te kwalificeren voor de Champions League. We zullen het allemaal rustig door gaan nemen.”

Bezig met laden …