voetbalzone

Fellaini viert treffer op speciale wijze: ‘Ik pas graag een beetje op hem’

Peter Nusselder17 jan 2015, 19:52
Laatst bijgewerkt: 17 jan 2015, 19:52
Advertentie

In het basiselftal van Manchester United had trainer Louis van Gaal zaterdag geen plaats voor Marouane Fellaini, maar als invaller was de Belgische middenvelder wel van doorslaggevend belang op bezoek bij Queens Park Rangers. Fellaini opende na een klein uur de score op Loftus Road.

voetbalzone

De eveneens ingevallen James Wilson scoorde in blessuretijd ook nog en dus boekte Man United een benauwde zege. Fellaini vierde zijn doelpunt met landgenoot Adnan Januzaj, die in Londen op de bank zat, en noemde de belofte na afloop my bro. “Hij heeft dit seizoen nog niet veel gespeeld, dus ik pas graag een beetje op hem”, verklaarde Fellaini waarom hij na zijn goal direct naar Januzaj rende.

De Belg verzuimde overigens ook niet om aangever Antonio Valencia te bedanken. “Het was een goede pass, de aanname was goed en het afmaken was goed. Het was belangrijk dat we vroeg in de tweede helft zouden scoren; we wisten dat het op het eind lastig zou worden, en dat kwam uit. Het was moeilijk, maar we zijn geduldig gebleven. Maar we wisten dat we zouden scoren en hebben dat ook gedaan.”

Bezig met laden …