voetbalzone

Fenerbahçe komt bij kampioen Bursaspor niet verder dan een punt

Bart Kruyt29 okt 2010, 21:00
Laatst bijgewerkt: 29 okt 2010, 21:00
Advertentie

Fenerbahçe is er vrijdagavond niet in geslaagd om de achterstand op koploper Bursaspor te verkleinen. De ploeg van Aykut Kocaman speelde vijf dagen geleden nog tegen aartsrivaal Galatasaray en mocht dit weekend op bezoek bij de regerend landskampioen. Fenerbahçe kwam nog wel op voorsprong, maar gaf die ook weer uit handen: 1-1.

Met de puntendeling waren de bezoekers het minst gelukkig. Fenerbahçe speelde voor de overwinning en werd daar na een kwartier spelen voor beloond toen Semih Sentürk de score kon openen. Alex bracht de bal met een volley hard voor het doel, waar de spits zijn directe bewaker te snel af was en het laatste zetje gaf.

Fenerbahçe bleef de bovenliggende partij, maar kon de voorsprong toch niet vasthouden. Kort na rust kreeg Ivan Ergic teveel ruimte bij een hoekschop, waardoor hij het evenwicht in de score kon herstellen. In het restant van het duel werd niet meer gescoord, zodat de punten gedeeld werden. Aan Trabzonspor en Kayserispor de taak om van de misstap van Bursaspor te profiteren.

Bezig met laden …