Fenerbahçe laat niets aan het toeval over

19 apr 2008, 20:16
Laatst bijgewerkt: 19 apr 2008, 20:16
Fenerbahçe weet weer wat winnen is. Na de nederlaag tegen Chelsea in het kader van de Champions League en de remise bij Ankaraspor van vorige week, maakte de ploeg van Zico zaterdagavond tegen Denizlispor duidelijk wie er momenteel koploper is: 4-1.

In de eerste helft legde Mateja Kezman na twintig minuten spelen de basis voor de vierklapper. Na rust voerden Deivid, Murat Karakoç - eigen doelpunt - en Semih Şentürk de score verder op. De late tegentreffer van Güray Vural deed er vrijwel niet meer toe.

Fenerbahçe leidt met 70 punten de dans in de Süper Lig, terwijl Galatasaray en Sivasspor drie punten minder hebben. Galatasaray komt zondag nog wel in actie tegen Istanbul BB en kan dus bij winst op gelijke hoogte komen met de aartsrivaal.