voetbalzone

Fenerbahçe stuurt spits voor restant van het seizoen naar Premier League

Bart Kruyt31 jan 2016, 21:11
Laatst bijgewerkt: 31 jan 2016, 21:11
Advertentie

Emmanuel Emenike gaat aan de slag in de Premier League. West Ham United was al een tijdje op zoek naar een extra spits en is uitgekomen bij de Nigeriaans international, die tot het einde van het seizoen wordt gehuurd van Fenerbahçe. In de zomer heeft West Ham vervolgens een optie tot koop. “Ik ben heel, heel gelukkig dat ik hier nu ben”, zegt Emenike op de website van zijn nieuwe club.

voetbalzone

Fenerbahçe verhuurde de 28-jarige aanvaller in de afgelopen maanden al aan Al-Ain uit de Verenigde Arabische Emiraten en na acht doelpunten uit elf competitiewedstrijden verhuist Emenike nu dus naar Londen. Het nieuws betekent naar alle waarschijnlijkheid dat Burak Yilmaz niet meer komt; de spits van Galatasaray werd ook in verband gebracht met West Ham.

“Ik ken West Ham als een grote club”, vertelt Emenike. “Ik heb altijd al naar wedstrijden van West Ham gekeken en ik ben blij dat ik hier nu ben. Ik ken Slaven Bilic (de manager van West Ham, red.) al jaren en ik dank God dat we nu eindelijk met elkaar kunnen gaan samenwerken.”


Bezig met laden …