voetbalzone

Fer sluit terugkeer niet op voorhand uit: 'Feyenoord is gewoon een grote club'

Bart Kruyt14 dec 2015, 07:40
Laatst bijgewerkt: 14 dec 2015, 07:40
Advertentie

Tonny Vilhena beschikt over een aflopend contract bij Feyenoord en moet in januari verkocht worden, als de club nog iets aan hem wil verdienen. In de zoektocht naar een opvolger denken de Rotterdammers aan Leroy Fer, die bij Queens Park Rangers op het tweede niveau van Engeland speelt. Daar krijgt hij een vorstelijk salaris, maar Fer sluit een terugkeer niet op voorhand uit.

voetbalzone

De 25-jarige middenvelder weet dat hij bij Feyenoord bijvoorbeeld meer kans maakt op een uitnodiging voor het Nederlands elftal dan bij QPR. “Feyenoord is gewoon een grote club in Nederland”, zei hij zaterdag volgens het Algemeen Dagblad op Loftus Road. “Maar ik zit hier lekker op mijn plek.''

De transfermarkt gaat begin januari weer open en pas dan wil Fer na gaan denken over een eventuele transfer. “Mijn zaakwaarnemer heeft me geïnformeerd over de interesse”, vertelde hij. “Ik heb aangegeven dat ik hier goed zit. Wat er eventueel gebeurt, is voor later.'' Fer komt uit de jeugdopleiding van Feyenoord en speelde 103 competitieduels in het eerste, voordat hij naar FC Twente vertrok.

Bezig met laden …