voetbalzone

Fer vol vertrouwen: ‘De Premier League past bij mijn kwaliteiten’

Erik van Dam18 jul 2013, 19:58
Laatst bijgewerkt: 18 jul 2013, 19:58
Advertentie

Leroy Fer zag in de winter een transfer naar Everton afketsen, maar is met wat vertraging alsnog in zijn droomcompetitie terechtgekomen. De middenvelder tekende vijf dagen geleden een contract tot de zomer van 2017 bij Norwich City en is blij dat the Canaries hem de kans hebben gegeven om in de Premier League te voetballen.

/

“Ik ben erg blij, want ik heb lang op dit moment gewacht”, zegt de tweevoudig Oranje-international op de officiële website van zijn nieuwe club. “Trainer Chris Hughton vertelde dat hij mij al erg lang volgde, dus het is mooi om hier nu te zijn. Ik denk dat de Premier League bij mijn kwaliteiten past. Ik wil de club helpen en hoop hier een betere speler te kunnen worden”, aldus Fer, die na Ricky van Wolfswinkel, Nathan Redmond, Martin Olsson, Carlo Nash en Javier Garrido de zesde zomerversterking is van Norwich.

Fer, die de afgelopen twee seizoenen bij FC Twente speelde, begint het seizoen met de club uit Norfolk met een thuiswedstrijd tegen Everton. Dat duel staat voor 17 augustus op de rol. De kans is groot dat de 23-jarige Fer dan met een basisplaats zal beginnen. Eerder kwam Fer, die onlangs nog deelnam aan het EK Onder-21 in Israël, uit voor Feyenoord.

Bezig met laden …