voetbalzone

Ferguson dient Vieira van repliek: 'Hoe noem je de rentree van Tévez?'

Bart Kruyt23 mrt 2012, 11:10
Laatst bijgewerkt: 23 mrt 2012, 11:10
Advertentie

Sir Alex Ferguson haalt zijn schouders op bij het horen van de opmerkingen van Patrick Vieira. De voormalig middenvelder van Manchester City is nog altijd werkzaam bij de rijkste club van Engeland en beschreef de terugkeer van Paul Scholes bij United als een soort wanhoopsdaad, omdat de club er niet in slaagt om talenten die de middenvelder kunnen vervangen te behouden.

/

Ferguson kan niet veel met de woorden van Vieira. "Als het een wanhoopsdaad is om de beste Engelse middenvelder van de laatste twintig jaar terug te halen, dan moeten we dat maar accepteren", zei de coach van United. "Ik denk dat dit ingestudeerd is door City. Een paar weken geleden haalde Roberto Mancini nog uit, nu is het Vieira. Het spel wordt hard gespeeld, maar wij hebben genoeg munitie om terug te schieten."

"Als je praat over een wanhoopsdaad: woensdag viel er bij City een speler in waarvan werd gezegd dat hij nooit meer voor de club zou spelen", vervolgde Ferguson, doelend op Carlos Tévez. "Hij is vijf maanden op vakantie geweest in Argentinië... hoe noem je dat dan? Maak je geen zorgen, wij hebben genoeg munitie om terug te schieten."

Bezig met laden …