voetbalzone

Ferguson heeft nog niet nagedacht over rentree in Schots elftal

Bart Kruyt06 jun 2010, 16:20
Laatst bijgewerkt: 06 jun 2010, 16:20
Advertentie

Barry Ferguson heeft nog geen beslissing genomen over een eventueel vervolg van zijn interlandloopbaan. De Schotse middenvelder werd niet meer opgeroepen door George Burley vanwege boozegate, maar diens opvolger Craig Levein heeft de deur voor een terugkeer van Ferguson in de nationale ploeg open gezet. De middenvelder heeft nog niet besloten of hij de draad weer wil oppakken.

/

Ferguson en Alan McGregor zorgden voor ophef door na de verloren WK-kwalificatiewedstrijd tegen Nederland de kroeg in te duiken. Het duo werd tijdens de daaropvolgende WK-kwalificatiewedstrijd tegen IJsland op de bank gehouden door bondscoach Burley en mokkend op de stoelen maakten de spelers V-tekens richting de camera. De bondscoach besloot om het duo niet meer op te roepen.

Levein wil echter een nieuwe start maken en houdt de deur voor Ferguson open. “Ik heb er nog niet echt over nagedacht”, zei de hoofdrolspeler. “Ik heb wel al met Craig gesproken, maar zei toen dat ik me eerst wilde richten op het einde van het seizoen. Nu ga ik op vakantie met mijn gezin en in juli begin ik weer met trainen. Er is afgesproken om voor de start van het nieuwe seizoen opnieuw te praten en die afspraak staat nog steeds.”

Bezig met laden …