voetbalzone

Ferguson: ‘Het is de beste ploeg over het seizoen, zij verdienen de titel’

Thijs Post31 mrt 2016, 10:05
Laatst bijgewerkt: 31 mrt 2016, 10:05
Advertentie

Wie voorafgaand aan het seizoen gezegd had dat Leicester City landskampioen zou kunnen worden, was voor gek verklaard. De ploeg van manager Claudio Ranieri doet het ondenkbare en staat met nog zeven wedstrijden te gaan vijf punten voor op Tottenham Hotspur. Sir Alex Ferguson, die iconische oud-manager van Manchester United, denkt dat the Foxes het gaan redden.

/

“Leicester City is dit seizoen de beste ploeg over het hele seizoen. Zij verdienen de landstitel”, aldus Ferguson in gesprek met Sky Sports. “Je zou denken dat de onervarenheid op een gegeven moment gaat tellen, maar Leicester City heeft een ongelooflijke energie en saamhorigheid. Het lijkt erop dat ze het gaan redden.”

Ferguson denkt dat Leicester City nog een concurrent heeft. “Alleen Tottenham Hotspur is een gevaar voor Leicester City. Tottenham speelt op dit moment het beste voetbal dat ik in jaren van the Spurs heb gezien. Leicester City krijgt van mij echter het voordeel van de twijfel, ik denk dat ze het gaan redden”, aldus Ferguson.

Bezig met laden …