voetbalzone

Fernández laat grabbelende goalie kansloos met wonderschone volley

Bart Kruyt22 dec 2010, 16:40
Laatst bijgewerkt: 22 dec 2010, 16:40
Advertentie

Víctor Fernández is inmiddels 36 jaar oud, maar duidelijk nog niet versleten. De voormalig aanvaller van onder meer Real Valladolid en Villarreal speelt momenteel in de Segunda División voor Cartagena en is daar met vijf treffers in veertien competitieduels nog erg belangrijk. Zijn doelpunt van afgelopen weekend tegen Las Palmas was zonder meer de mooiste.

Bij een 2-0 voorsprong gooide Fernández nog binnen twintig minuten de wedstrijd in het slot. Las Palmas-doelman Mariano Barbosa schoot de bal uit, maar zag het leder niet erg ver komen. Fernández kreeg de bal toevallig in zijn voeten en bedacht zich dat de Argentijnse goalie nog maar net had uitgeschoten, en daarom nog wel wat voor zijn doellijn stond.

De routinier bedacht zich geen moment en haalde in één keer uit, waarna de bal de lucht inschoot en met een prachtige boog over de grabbelende Barbosa viel: 3-0. Las Palmas vocht zich in de uitwedstrijd nog wel terug tot een 3-2 achterstand, maar uiteindelijk won Cartagena het thuisduel simpel: 5-2. Onderwerp van gesprek na het laatste fluitsignaal? Uiteraard de goal van Fernández.

Bezig met laden …