Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord accepteert bod op Danilo; komst Boadu om drie redenen niet reëel

Laatste update:

Feyenoord heeft het vierde bod van Rangers FC op Danilo geaccepteerd, zo weet het Algemeen Dagblad te melden. Volgens de krant ontvangt Feyenoord inclusief bonussen ruim zes miljoen euro voor de Braziliaan. Danilo zelf is nagenoeg rond met de Schotse topclub over een contract tot medio 2028. Feyenoord zit bepaald niet stil, want volgens het AD heeft Feyenoord Myron Boadu op zijn lijstje gezet als nieuwe versterking. 1908.nl weet echter te melden dat de komst van Boadu om meerdere redenen niet reëel is.

De transfer van Danilo naar Glasgow had de nodige voeten in de de aarde. De Schotten meldden zich liefst vier keer in Rotterdam-Zuid, maar zagen tot dinsdag al hun aanbiedingen naar de prullenbak worden verwezen. Dinsdag is er dan eindelijk witte rook. Feyenoord mag ruim zes miljoen euro tegemoet zien voor de Braziliaan, die pas sinds vorig jaar zomer in Rotterdam actief was.


De beginperiode van Danilo bij Feyenoord was alleraardigst. Hij kreeg van trainer Arne Slot de voorkeur boven Santiago Giménez en was regelmatig van waarde met doelpunten. Giménez ontwikkelde zich naarmate het afgelopen seizoen vorderde echter tot vaste basisklant. De Mexicaan lijkt ondanks interesse in zijn persoon deze zomer niet te vertrekken, waardoor Danilo het ook komend seizoen hoogstwaarschijnlijk zou moeten doen met een plek op de bank. Uiteindelijk kwam de Danilo tot 48 duels voor Feyenoord, waarin hij goed was voor 14 goals en 4 assists.

Zondag onthulde De Telegraaf nog dat Danilo financieel erg vooruit zou gaan met zijn transfer naar de Schotse Premiership. De spits kan daar 45.000 euro per week verdienen, het dubbele van wat hij verdiende bij Feyenoord. De ochtendkrant meldde toen dat Rangers bereid was om zeven miljoen euro neer te tellen, maar dat bedrag lijkt iets lager te zijn uitgevallen. Danilo gaat bij Rangers de concurrentiestrijd aan met onder meer Sam Lammers en Cyriel Dessers.

Myron Boadu
Als opvolger van Danilo heeft Feyenoord Myron Boadu in beeld, zo wist het Algemeen Dagblad dinsdagmiddag te melden. De voormalig AZ'er is lang niet altijd verzekerd van een basisplaats bij AS Monaco en zou zijn carrière in Rotterdam nieuw leven kunnen inblazen. Naast de Amsterdammer zijn ook Ayase Ueda (Cercle Brugge) en Sydney van Hooijdonk (Bologna) in beeld zijn bij de regerend landskampioen.

1908.nl heeft de berichtgeving van het Algemeen Dagblad dinsdagavond tegengesproken. Volgens eerstgenoemde medium is Slot 'helemaal idolaat' van Boadu, maar is een transfer momenteel niet aan de orde. Allereerst strijkt Boadu een vorstelijk salaris op in het prinsdom, wat een transfer lastig maakt. Daarnaast wil Boadu wegens zijn weinige speelminuten bij Monaco ergens aan de slag als eerste spits, wat bij Feyenoord door de aanwezigheid van Giménez onmogelijk maakt. Monaco gaat bovendien liever niet over tot een definitieve verkoop.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Nu snel een nieuwe centrum spits halen.. goede deal wel.

25 juli 2023 om 15:33

Goede deal… iets meer dan 6 miljoen inclusief bonussen voor een speler met een meerjarig contract en een geschatte marktwaarde van 6,5 mil terwijl je zeker niet hoeft te verkopen noem ik eerder een beroerde deal dan een goede deal…

25 juli 2023 om 15:38

Hij is bankzitten en geen international gewoon mooi bedrag maar kan ook meer zijn de media kan dat nooit weten

25 juli 2023 om 15:44

Gratis opgepikt en 1 jaar later 6mj....zeeer goede deal

25 juli 2023 om 16:11

Ligt eraan wat plan B is van Feyenoord. Als ze al een waardige of betere vervanger op het oog hebben en binnen kunnen halen (Ayase Ueda), oa met oog op de CL ivm Gimenez die de 1e 2 wedstrijden is geschorst, is het geen slechte deal. Als ze dat niet het geval is, hebben ze een probleem.

25 juli 2023 om 16:11

skylab, daar dacht iedereen bij PSV anders over met Simons, en dat komt vast niet door die 2 miljoen verschil

25 juli 2023 om 16:20

Danilo is een leuke tweede spits, maar heeft geen uitzonderlijke kwaliteiten en zal waarschijnlijk ook het aankomend seizoen vooral op de bank zitten. Ik denk niet dat je er ooit meer voor zal krijgen, dus in dat opzicht een goede deal, maar dan moet je wel voor dat bedrag een spits terughalen die minimaal gelijkwaardig is.

25 juli 2023 om 16:22

29er, ook bij psv is het gezeik onterecht. Zonder Simons geen plek 2 en bekerwinst. 4 miljoen winst ipv seizoen huren. Danilo is als 2e spits gratis binnen gehaald en vertrekt voor 6 miljoen, prima deal.

25 juli 2023 om 16:27

Daar zijn de meningen over verdeelt als je vorige week de berichtgeving over Xavi Simons hoorde en las.

25 juli 2023 om 16:41

Slechte deal, hij jaagt zoals slot wil op elke bal, en kan een prima goal scoren. En zoals we Feyenoord kennen, gaan we voor stenge en boadu.. wat een afgang, ik las weken lang dat we aan spelers gelinkt werden, en wat komt er? We konden nu echt een x stappen richting ajax zetten, en naar een 1e of 2e plek aankomend seizoen, die heel heel heel belangrijk gaat worden met het nieuwe CL geld

25 juli 2023 om 17:03

Volgens mij zijn de meeste psv-ers wel duidelijk met Xavi en dat is dat hij waarschijnlijk nooit had gekomen zonder die clausule.

25 juli 2023 om 17:20

Als de competitie t.t.t. niet was stilgelegd, dan was de kans zeer groot dat AZ met Stengs en Boadu de titel hadden gepakt. Mag verwachten dat ze
Inmiddels gegroeid zijn in hun ontwikkeling als voetballer.

Ajax is er sindsdien niet beter op geworden, terwijl het huidige Feyenoord sterker is dan het AZ van toen.

Postte van de week nog, nu nog Boadu en dan hebben zowat alle sterspelers van Slot in zijn AZ tijd bij Feyenoord gespeeld.

25 juli 2023 om 17:26

Nou de laatste wedstrijd voor het werd stilgelegd had ajax juist eindelijk gewonnen bij heerenveen en waren alle geblesserden terug. Dus de kans zeer groot is nogal subjectief.

25 juli 2023 om 17:33

"maar dan moet je wel voor dat bedrag een spits terughalen die minimaal gelijkwaardig is."

En dan ben je exact niets opgeschoten

25 juli 2023 om 17:43

Je hoeft helemaal geen stappen richting ajax te zetten. Ajax zet stappen richting Heerenveen en vitesse als het zo door gaat.
Komend jaar moet de landstitel weer een eitje zijn voor feyenoord, uitgedaagd door az en misschien twente. Psv en ajax strijden om plek 4 tm 6

26 juli 2023 om 09:22

Dat gaat niet gebeuren Ajax doet gewoon mee voor de titel en oefenpartijtjes zegt ook helemaal niks.
Dat mensen zeggen dat ze niet meedoen is natuurlijk lariekoek

25 juli 2023 om 15:35

Ik zie alleen meer mensen vertrekken dan binnenkomen. Had gehoopt op wat rustiger transferperiode dit jaar.

25 juli 2023 om 15:46

Daarom hoop ik altijd het tegenovergestelde van wat ik eigenlijk hoop.

25 juli 2023 om 15:46

Valt toch wel mee? Kökcü is weg, Szymanski en Idrissi weg na huurperiode. Zerrouki, Van de Belt, Beelen, Minteh en waarschijnlijk Stengs zijn er al voor teruggehaald, en er wordt hard gewerkt aan de komst van Ivanusec

25 juli 2023 om 15:56

Als je de namen zelf zo leest, vind je de vervanging van de vertrokken spelers adequaat? Er is nog een tijd te gaan natuurlijk, maar Feyenoord moet echt de spelers waar ze interesse in hebben daadwerkelijk binnen gaan halen

25 juli 2023 om 16:01

Kökcü adequaat vervangen is natuurlijk onmogelijk. Daar moet je hopen dat iemand zich tot een vergelijkbaar niveau gaat ontwikkelen. Wieffer leek me ook geen adequate vervanger, Hartman ook niet

25 juli 2023 om 16:02

Als je het zo bekijkt: Rasmussen is ook weg, Danilo gaat nu ook weg. Bulluade staat op nominatie zelfde geldt Jahakbaks.

Op zich goed om je selectie te versen met kwaliteit. Voorlopig zie ik er nog weinig voor terug. Zerrouki & Stengs zie ik wel een toegevoegde waarde. De rest moet nog blijken.

We moeten dus nog Ivanusec binnen halen en nog een spits die er gelijkt staat.

25 juli 2023 om 16:38

Hendriks heb je ook weer terug, dan ga je er nou echt niet significant op achteruit vergeleken met rasmussen

25 juli 2023 om 16:45

Zijn er 6 bij tot nu toe, dus valt wel mee toch

25 juli 2023 om 16:48

@Mr_knowlegde Kan jij me meer vertellen over de deal van Ivanusec? Vind het echt extreem lang duren voordat de deal rond was en je las ook berichten dacht ik met hem en Marseille.

25 juli 2023 om 16:56

@rgb7

Ik begreep eerst dat het maar ging om maar tonnen verschil tussen vraag en aanbod. Daarna werd Stengs de prioriteit. Ivanusec schijnt wel volgende prioriteit te zijn, maar als Danilo vertrekt zullen ze hun prioriteit waarschijnlijk weer verleggen.

Volgens mij ligt het ook aan de voorrondes van CL van Dinamo (die vanavond al plaats vind).

25 juli 2023 om 21:13

Ivanusec heeft er weer 2 gescoord. Die gaan we niet meer kunnen halen. We wachten te lang en een ander gaat ermee vandoor, Mark my words.

25 juli 2023 om 21:37

3 heeft hij gemaakt vanavond. En 3e bod is ingediend. Hopelijk is dit wel goed. Ben benieuwd.

25 juli 2023 om 15:37

Inderdaad een beroerde deal. Zeker voor een spits met zijn statistieken, meerdere jaren op contract.. het beste maatje van Paixao ook nog. Wat zijn we toch aan het doen deze transferwindow...

25 juli 2023 om 15:44

Als Feyenoord Ueda van Brugge weet te halen, ga je er wel op voor uit uiteindelijk. Dat is echt een goede spits, typisch Japanse speler. Snel, lichtvoetig, hard werken, prima basistechniek en vooral heel makkelijk scorend. Niet dat Feyenoord dat dringend nodig heeft, maar je krijgt er ook weer een behoorlijke fanbase bij uit Japan. Zulke gasten zijn altijd enorm populair in landen daar, als Feyenoord zijnde ga je daar wel iets aan terug verdienen. Ivanusec als dat lukt is een goede voetballer, creative linksbuiten. Stengs ben ik niet perse fan van, maar kan in principe wel lekker voetballen. Zerrouki vind ik een top aankoop van Feyenoord, en dat zeg ik als Twente fan. Uiteraard ziek van dat hij vertrokken is, maar daar gaat Feyenoord ook heel veel plezier aan beleven. Komt wel weer goed met Feyenoord, vind dat ze vooral in de breedte en voor de toekomst hele goede en verstandige aankopen hebben gedaan. Met Slot heb je verreweg de beste trainer, eigenlijk ook een topzet om hem te verlengen. En nu heb ik genoeg positiefs gezegd over Feyenoord, haha .

25 juli 2023 om 15:53

Mooie transfer voor Danilo, en goed dat je in elk geval nog zo'n bedrag er aan over houdt.
Is Islam Slimani niks voor Feyenoord, als backup achter Gimenez? Weet niet hoe hij het bij Anderlecht gedaan heeft, maar dat is wel een grote sterke spits die altijd gevaarlijk is, zeker in de Eredivisie tegen verdedigers als Bart Vriends enzo.

Had ik niet gedaan. Prima speler en echt een goede supersub. Wel prima stap voor hem.

25 juli 2023 om 15:35

Mwah, bij een supersub denk ik meer aan een Dessers, of Kramer in 2017. Danilo is een goede voetballer, maar niet iemand die nog even oorlog maakt in het laatste kwartier

25 juli 2023 om 16:04

Eens met Bobiku, kreeg tegen verdedigende elftallen in de laatste fase vaak geen voet aan de grond. Zie liever een ander type om wat te forceren.

25 juli 2023 om 18:31

Pelle terughalen. Heeft geen club, zit een goede kop op, kent de stad en kan bovendien een pingel nemen.

25 juli 2023 om 15:44

In de tweede seizoenshelft was Danilo in elke Eredivisie wedstrijd van Feyenoord invaller, hij wist echter maar in één wedstrijd tot scoren te komen. Alles behalve en supersub dus. Als basisspeler wel oké, maar hij gaat Gimenez er nooit meer uitspelen. Prima deal wat mij betreft.

Gaan ze dan met twee spitsen spelen, want ze hebben Dessers ook al toch? Lijkt me niet dat Danilo voor 6m voor de bank wordt gehaald.

25 juli 2023 om 15:33

Lammers hebben ze ook nog binnen gehaald. Dat zal inderdaad wel een systeem met twee spitsen gaan worden.

Lijkt me ook typisch Schots

25 juli 2023 om 16:36

En morelos ook nog

25 juli 2023 om 16:49

Zijn contract is afgelopen, dus die zit er niet meer. Misschien wat voor Ajax

25 juli 2023 om 15:34

Met 3 zelfs! Lammers hebben ze ook al. Iemand in het bestuur daar is fan van de Eredivisie!

25 juli 2023 om 15:39

De broer van Ten Hag?

25 juli 2023 om 16:24

Erik Eleven Hag.

25 juli 2023 om 15:34

Dat denk ik wel ja. Ze hebben ook Lammers nog. Die zou wel eens het kind van de rekening kunnen worden. Toch zonde voor een speler met zijn potentie.

25 juli 2023 om 15:38

"ze hebben ook Lammers nog. Die zou wel eens het kind van de rekening kunnen worden"

Wat is die jongen gedaald zeg. Had echt veel van hem verwacht. Benieuwd wat er onderweg fout gegaan is. Toch te vroeg weg naar Italie?

25 juli 2023 om 15:40

Ja inderdaad. Hij was echt een leuke speler om naar te kijken in zijn beginperiode bij PSV en bij Heerenveen. Afgelopen seizoen bij Empoli en Sampdoria ook totaal geen indruk weten te maken terwijl hij best wel veel de kans heeft gekregen.

25 juli 2023 om 17:34

Weet niet of het te vroeg was. Hij was ook niet meer piep jong toen hij weg ging. Maar heeft gewoon nooit kunnen overtuigen. Niet constant genoeg gepresteerd. Hopelijk doet deze transfer hem goed. Iig heeft ie meer talent dan Dessers.

25 juli 2023 om 15:54

Rangers speelt inderdaad 4-4-2 op dit moment.

Snap Feyenoord prima. 6 miljoen op een gratis speler die 2e viool speelt is gewoon prima. Hopelijk niet te lastige bonussen.

25 juli 2023 om 17:35

Dat hij gratis gehaald is lijkt me totaal irrelevant. En al je backup spelers spelen 2e viool. Een selectie van 11 spelers lijkt me geen heel goed plan.

Hmm toch een beetje matig. Maar goed, Danilo wou ook graag weg dus dan is dit prima. Nu hopelijk die Japanner ophalen en ik denk dat je er dan nog op vooruit gaat ook.

Zie je toch weer de stappen die Feyenoord maakt. Jaren kochten we spelers voor miljoenen en gingen ze later gratis weg, nu halen we een transfervrije speler en verdienen we 6 miljoen in een jaar.
Goede, nuttige speler geweest voor Feyenoord. Wens hem het beste in Glasgow!

25 juli 2023 om 16:48

Maar je was aanvankelijk niet zo blij dat Feijenoord Danilo zou verkopen nu…toch? Wat is er voor je veranderd?

25 juli 2023 om 17:52

@yoda
Het feit dat hij zelf graag een stap wil maken telt wel mee. Verder biedt dit weer ruimte voor investeringen, zeker aangezien hij een aanzienlijk salaris verdiende. Als je nu een Ueda of Boadu kan halen ga je er gewoon op vooruit.

25 juli 2023 om 19:00

Snap ik. Ik meende alleen een paar dagen gelden te lezen dat je er zo nog niet in stond. Dat je vond; 6 miljoen voor Danilo; nooit doen met nog een kleine 2 weken voorbereiding.

Ik vind dat Danilo t goed heeft gedaan, maar dit bedrag voor m vangen vond ik een mooie deal, desnoods tijdelijk opvangen met v Hooijdonk (die daarna nog even in beeld kwam ook, haha) maar met Boadu misschien zelfs een betere optie in huis halen. Prima toch.

25 juli 2023 om 16:52

Ja idd, toch blijft er wel een ding hetzelfde: de interesse van Feyenoord in spelers met een AZ-verleden!

25 juli 2023 om 16:58

Dus? Zowel Stengs als Boadu zijn voor alle Nederlandse clubs toch een aanwinst? Als je dergelijke spelers kan halen is dat altijd interessant. Gezien Feyenoord een coach heeft met een AZ verleden en beide jongens goed kent, is het natuurlijk helemaal logisch dat er interesse is. Maar ik proef een bepaalde frustratie Prem? Je eigen club haalt ook graag oud-Feyenoorders. En weet je wat? Lekker fucking boeiend man!

25 juli 2023 om 20:08

Nouja op basis van wat kunnen we concluderen dat Boadu een aanwinst is? Die speelt al 2 jaar lang bijna niet. Iets meer dan 1000 minuten gemaakt afgelopen 2 seizoenen in de competitie waarvan afgelopen seizoen slechts 287 minuten. Wat ik me van Boadu bij AZ herinner is dat die vooral erg snel was en daardoor gevaarlijk in de counter, maar toch wel echt moest werken aan het afmaken en het meevoetballende vermogen. Bij een Feyenoord dat vrij dominant speelt, zie ik hem niet zomaar slagen. Dus of die voor een Feyenoord of bv Ajax een aanwinst is, vind ik erg twijfelachtig.

25 juli 2023 om 17:11

Ik vind op transfergebied die stappen wel meevallen. Dit gewoon te weinig voor Danilo en dat zie ik bij vrijwel iedere uitgaande transfer van Feyenoord gebeuren

25 juli 2023 om 17:39

myvision ben ik het mee eens. Mogen zich best wat steviger opstellen in de onderhandelingen. Is gewoon een speler die helemaal niet weg hoeft. Waarom dan laten gaan voor een bod dat rond of zelfs iets onder marktconform is.

25 juli 2023 om 17:55

@myvision
Afgelopen seizoen moesten we natuurlijk verkopen en om Kokcu een seizoen te behouden is hem beloofd dat hij bij een goed bod weg mocht.
Danilo voor 6 miljoen is wat mij betreft gewoon een prima bedrag, een jaar geleden gaf niemand nog een stuiver voor hem en werd Feyenoord belachelijk gemaakt wegens het feit dat we een afdankertje van Ajax haalden.

Ik ga me pas zorgen maken over de uitgaande transfers als we Hancko of Geertruida voor 20 miljoen verkopen.

25 juli 2023 om 19:53

fiorenoord maar is 25m voor kokcu een goed bod dan? Tevens het eerste bod dat binnekwam, nog voor het transferwindow open was geloof ik.
En wat heeft het er nou mee te maken wat danilo vorig jaar waard was? Dit jaar heeft hij duidelijk zijn waarde voor feyenoord bewezen. Het feit dat de meeste mensen er al vanuit gaan dat ongeveer hetzelfde bedrag nodig is om een goede opvolger te halen zegt ook wel veel.

25 juli 2023 om 21:18

Feyenoord pakt 6 miljoen op een speler waar Ajax er 0 voor heeft gevangen een jaar eerder. Hoe kan je dat niet knap vinden?

Prima, dan die Ueda oppikken uit België en die volgend jaar laten rijpen achter Gimenez, en als die dan weggaat kan die Japanner hem prima vervangen.

Prima bedrag voor iemand die voor 0 euro is binnen gekomen. Nu direct doorschakelen naar die Japanse speler van Cercle. Danilo het gaat je goed bij de mooie club Rangers.

Goede zet van Feyenoord. Heeft zijn waarde wel bewezen als basisspeler maar komt toch eigenlijk net wat te kort om de vaste spits van Feyenoord te worden. Daarnaast is hij in tegenstelling tot bijvoorbeeld Alireza als invaller toch minder bepalend. Minimaal 6 miljoen is dan een prima bedrag voor een speler die je afgelopen seizoen nog gratis hebt opgepikt.

Wel ben ik benieuwd of Feyenoord nog een spits erbij gaat halen dan. Minteh speelde niet onverdienstelijk in de spits de afgelopen oefenwedstrijden maar ik denk niet dat hij alleen voldoende is bij afwezigheid van Gimenez.

Heel benieuwd of Feyenoord nu serieus achter Van Hooydonck aan zal gaan. Klinkt mij in ieder geval logischer in de oren dan het terughalen van bijvoorbeeld Michiel Kramer.

25 juli 2023 om 15:35

Ik heb persoonlijk veel liever Kramer. Vind ik echt veel en veel beter, met name technisch. Als derde spits ideaal.

25 juli 2023 om 15:39

Lijkt me allebei niet heel logisch. Kramer zou je nog een keer als derde spits kunnen proberen, als pure pinch-hitter. Voor nu is die Ueda logischer. Zeker in de wetenschap dat Gimenez waarschijnlijk nog één jaar in de Kuip speelt. Iemand halen die echt de potentie heeft om zijn plek over te nemen ligt dan meer voor de hand

Heb het angstige voorgevoel dat hij de
Keuze maakt voor een te agressieve competitie. Maar ik hoop voor Danilo dat hij zich daar tegen gaat wapenen en het ontzettend naar zijn zin gaat krijgen. Respect voor deze jongen.

Ik snap Danilo wel, alleen hoop ik dat de backup toch wel een betere niveau is dan Hooijdonk.

Lijkt me toch apart dat het nu 6 miljoen inclusief is. Als je de vorige berichtgeving volgde dan vonden ze 6 miljoen niet genoeg en nu zou de deal dus nog lager uitkomen.

Mag daarnaast ook wel hopen dat Feyenoord niet echt bij van Hooijdonk gaat uitkomen als vervanger, past ook in mijn ogen totaal niet in het spel van Slot en natuurlijk ook niet het gewenste niveau of de potentie om dat te halen. Heeft met zijn kwaliteiten een goed seizoen gedraaid bij Heerenveen maar dit is te hoog gegrepen.

25 juli 2023 om 15:38

Het Algemeen Dagblad noemt nu Boadu als mogelijke opvolger. Die zou ook veel beter in het spel van Feyenoord passen op dit moment. Van Hooijdonk komt echt te kort in zijn drukzetten en is voor zo'n grote kerel ook totaal niet balvast.

25 juli 2023 om 15:49

Boadu zou een prachtige transfer zijn. Daar word Feyenoord echt wel 2 klasses beter van.

25 juli 2023 om 15:55

Zelden een spits gezien die zoveel kansen mist als Boadu

25 juli 2023 om 16:42

Nou in zijn AZ tijd viel dat reuze mee. Het klopt dat hij er na zijn transfer niet beter op geworden is, maar als je Boadu onder Slot terugkrijgt naar zijn AZ niveau dan lijkt me dat meer dan prima.

Prima bedrag voor iemand die niet je beoogde eerste spits is en ook niet gaat worden. Goed gehandeld van Feyenoord.

Had op meer gehoopt, maar ik las ook ergens dat hij een miljoen per jaar verdiende. Dat is tamelijk veel voor een tweede spits. Nu doorpakken en die Japanner halen!

25 juli 2023 om 16:49

Meer als 6 is ook tamelijk veel voor een tweede spits, die duidelijk minder is dan Santi.

Jammer voor Feyenoord, mooi voor Danilo. Is een leuke en nuttige speler gebleken. Hopelijk kan Te Kloese die Japanse spits verleiden tot een overstap naar Feyenoord. Het allerbeste gewenst aan Danilo.

Ik lees op de Feyenoord sites dat het €6 miljoen is Exclusief bonnussen. Minimaal een bericht klopt dus niet. Dus niet altijd alles geloven wat je leest. De meesten roepen en schrijven maar wat.

25 juli 2023 om 15:42

Nu ja, 6 miljoen exclusief of ruim 6 inclusief kan nog steeds hetzelfde zijn. De vraag is of er nog een doorverkoop op zit.

25 juli 2023 om 15:52

Vaak zijn de bonussen gebaseerd op ontzettend laagdrempelige doelen, dat er wel zeker verschil in kan zitten

Gun het Danilo van harte. Geen enkele keer geklaagd is super belangrijk geweest en is vanaf dag 1 dat zijn overstaap naar Feyenoord bekend was er goed mee bezig en trots om voor Feyenoord te mogen voetballen.
Alleen te Kloese mag wel een curses verkopen doen naar mijn mening want ik vind 6 miljoen inc bonussen een belarberde deal zeg. En de deal met Danilo is niet de enige maar ook Kokcu (ook al was daar een afspraak mee) Senesi, Sninistera en Aursnes gewoon voor te weinig verkocht vind ik.

Danilo heeft er ook voornamelijk veel gemaakt doordat Santi nog niet fit was begin van vorig seizoen. Dit jaar zal Santi nagenoeg alles spelen en zal Danilo veel minder aan spelen toekomen, waardoor de transferwaarde daalt. Kortom; primatiming om nu te verkopen en ruimte gecreëerd om een tweede spits te halen die dit seizoen kan wennen en het stokje van Santi volgend seizoen kan overnemen. Want daar kwam Danilo simpelweg tekort voor. Het is hem gegund, mooie transfer!

Nu meldt AD dat we ook interesse in Boadu hebben. Waarom kopen we gelijk Koopmeiners en Svensson er niet bij?

Hoop zelf wel op Ueda al zou ik Boadu ook niet heel verkeerd vinden als ie betaalbaar is.

25 juli 2023 om 16:16

En die oud-spits van Feyenoord.. Cyriel Dessers?

25 juli 2023 om 16:33

Helaas is Koopmeiners geenszins geflopt in het buitenland. Svensson is natuurlijk wel een optie!

25 juli 2023 om 21:10

Peer Koopmeiners is nog beschikbaar, voor 10 miljoen op te halen

25 juli 2023 om 18:46

Inderdaad. Feyenoord zegt gewoon elke oud-AZ'er op haar lijstje. Jahanbaks, Idrissi, Stengs, en nu weer Boadu

Prachtige club! Van de ene mooie club naar de ander, ben heel benieuwd hoe die het gaat doen

Een prima deal voor Feyenoord. Wel jammer dat hem.zo makkelijk laten gaan. Hij scoorde toch wel makkelijk. Ik denk ook dat Feyenoord ook al rond is met een spits anders zouden ze Danilo niet verkopen.

Mooi, nu Sydney van Hooijdonk als vervanger halen, iedereen blij😛

Goed bezig feyenoord! Respect!

Twee jaar geleden nooit durven dromen dat wij een "wisselspeler" voor 6+ miljoen zouden verkopen. Financieel gezien snap ik de verkoop, maar Danilo is wel degelijk belangrijk geweest voor ons. Past in het spelletje van Slot en is zeer goed bevriend met Paixao.

Nu doorpakken. Hoor geruchten over Van Hooijdonk, Boadu en Ueda.
Van Hooijdonk hoop ik absoluut niet en van Boadu heb ik geen idee wat zijn huidige niveau is (ook vind ik het oud-speler van Slot/az gehalte wel bizarre vormen aannemen dan). Mijn voorkeur gaat uit naar Ueda. Meer dan 20 goals afgelopen seizoen, maar daar hangt dan ook een prijskaartje aan van om en nabij de 10m.

bord-op-schoot scouting van Feyenoord

25 juli 2023 om 16:43

hij speelde vaker niet dan wel, zat je mooi voor niets met je bordje piepers

Misschien ook even Wijndal kopen?

25 juli 2023 om 16:47

Beetje flauw. Alsof Feyenoord alleen maar mensen haalt met een AZ link. Dat is de afgelopen 2 jaar amper gebeurd. Enkel met Slot, Stam, Til, Jahanbakhsh, Idrissi, Pusic, Taabouni en nog een paar spelers van de scoutingslijst.

25 juli 2023 om 17:05

Haha, alsof Feyenoord een scoutinglijst gestolen heeft of zo. Vind je het zelf niet een beetje kinderachtig?

25 juli 2023 om 17:33

Wacht maar tot een andere club speler na speler haalt met een verleden bij jouw club, trainers en andere stafleden weghaalt en vervolgens ook spelers waar jouw club mee bezig is wegkaapt (ballaude en Van Beelen bijvoorbeeld). Als fans van die club eerst al die spelers afkraken als matige subtoppers en vervolgens als Feyenoord ze haalt 180 graden draaien en er vervolgens ook nog eens succesvol mee zijn, dan is dat best wel zuur.

25 juli 2023 om 18:00

@alkmaar

Wat een enorme frustratie zeg. Het is toch niet gek dat Nederlandse (sub)topclubs grotendeels naar dezelfde spelers kijken? Alleen Ajax was wat dat betreft een uitzondering de laatste jaren, die gingen echt voor een ander segment.

Bij jullie spelen nu toch ook gewoon BMI en Jordy Clasie? Mijnans, Van Bommel en Bazoer werden afgelopen seizoen ook uitgebreid gevolgd door Feyenoord.

25 juli 2023 om 18:15

Wegkaapt? Net als AZ was Feyenoord gewoon geïnteresseerd. En trouwens, over welke speler draait iedereen 180 graden? Je doet alsof Feyenoord teert op AZ of zo, haha

25 juli 2023 om 21:12

Dat 180 graden draaien valt mij ook op, maar dat is natuurlijk inherent aan clubvoorkeur. Beelen werd bijvoorbeeld gezien als een leuke cv voor KKDbegrippen, die misschien bij een subtopper mee kan, maar toen Feyenoord hem haalde vonden Feyenoorders, logisch uiteraard, dat het toch wel een hele goede aankoop was met het oog op de toekomst en dergelijke. Is ook niet erg, gebeurt bij elke club, maar we hoeven niet te doen alsof het niet gebeurt.

26 juli 2023 om 02:27

Haha nou, dan moet je FR12 eens lezen. Dan merk je dat niet iedereen die met Feyenoord in verband wordt gebracht, meteen als goede speler wordt gezien. Integendeel

Als ik Feyenoord was zou ik toch eens voor Vertessen gaan bellen. Dat ventje kan echt wel ballen en is supersnel. Las vanochtend dat PSV hem voor 3 a 4 miljoen wil laten gaan. Kun je geen bult aan vallen denk ik.

25 juli 2023 om 16:45

Denk niet dat die 3-4 miljoen ook telt voor Ajax en Feyenoord 😉

Valt altijd weer een beetje tegen.. die transfersom. Hoor je al dagenlang dat Feyenoord 7 á 8 miljoen wilt ontvangen en dat Feyenoord bij 7 miljoen waarschijnlijk wel akkoord gaat.. en dan blijkt het tóch 6 miljoen Inclusief bonussen te zijn. Valt altijd vies tegen zo'n transfersom Of de media hebben foute bedragen verzonnen.. dat kan ook! Enfin.. Ik had eerder van Hooijdonk of die Japanner uit België gehaald dan een Boadu. Dat was een erg leuk talent alleen die heeft gewoon laten zien niet te kunnen presteren op een wat hoger niveau. Die zit er dan ook wat minder lekker in!

De gehele scouting de laan uit sturen en maar gewoon elke speler die onder Slot floreerde, maar daarna flopte. Ja, dat is natuurlijk ook een manier om geld te besparen. Misschien kunnen Wijndal en Weghorst ook even gepolst worden? En toch maar Idrissi in plaats van Ivanusec?

25 juli 2023 om 16:49

Als je ziet hoe goed Stengs en Boadu het deden onder Slot, ze werden bijna kampioen wn vertrokken voor vele miljoenen. Als je ze nu dan voor een prikkie terug kan halen op jonge leeftijd vind ik dag helemaal niet gek. Het is niet zo dat Feyenoord nu even 12 miljoen gaat neertellen voor een exotische latino die per definitie gaat slagen. Als ze Ivanusec halen zijn deze twee namen erbij prima.

Aan een kant is het jammer dat Danilo vertrekt. Hij schikt zich in zijn rol, zeurt niet en is een prima back-up speler. Gaan we echter kijken naar zijn prestaties in het veld, was het geen hoogvlieger. In de minuten dat hij mocht invallen was hij vaak onzichtbaar en vond ik dat hij weinig inzet toonde. Ik miste een bepaalde honger bij hem. Ik ben er niet rouwig om dat hij vertrekt en ik hoop dat we wel een upgrade krijgen. Ik kan met Ueda of Boadu prima leven. Dan gaan we er m.i. dik op vooruit. Van een naam als van Hooijdonk word ik allerminst gelukkig.

Z, zou wel leuk zijn en wel eens weer kunnen werken , stengs en boadu, weer samen onder de trainer die ze goed kent... Zou zomaar weer een gouden tandem kunnen zijn

Feyenoord mag wel investeren in een echt goede spits achter Santi. 100% dat Santi maximaal nog een jaar in Rotterdam speelt en moet je iemand hebben die er staat. Hopelijk gaan ze voor die Japanner. Boadu is een acceptabele optie wat mij betreft. Beter dan van Hooijdonk.

Een goede som voor een gratis speler buiten zijn salaris om. Voor beide partijen een financieel gewin

Gaan we echt voor Boadu? Gaan we nu weer Til halen om een nieuwe AZ op te bouwen? Wat een teleurstellende namen. Stengs en Boadu wordt je niet blij van om eerlijk te zijn. Je wilt toch groeien als club zijnde en niet zulke typische aankopen doen.

25 juli 2023 om 16:56

Bij AZ waren het inderdaad leuke spelers. Maar al vaker is gebleken wat leuk is bij AZ is nog niet een garantie voor succes bij een topclub in Nederland (ajax, Feyenoord, Psv). Wel knap dat AZ ze dan wel goed kan laten voetballen.

25 juli 2023 om 18:50

Jammer dat je hier weer gaat provoceren met je 'geen garantie op succes bij een 'topclub''.
Johanvos heeft gelijk dat elke beetje goede AZ'er meteen op het lijstje staat van Feyenoord. Is AZ toch niet minder dan de "echte topclub"

25 juli 2023 om 21:21

Wat is daar provoceren aan? Az heeft minder druk en is het makkelijker voetballen, je ziet ook de stap naar het buitenland en hoe spelers bij AZ vrijuit spelen en bij de toppers niet lukt.

26 juli 2023 om 08:47

Was niet provocerend bedoelt, maar ik denk dat bij Ajax, Feyenoord en PSV toch net meer druk ligt als zijnde topclub.

Toch jammer, Danilo prima zijn waarde bewezen en tuurlijk verdien je erop maar blijf 6 milj. Karig vinden.
Hoop echt dat er een technisch vaardige vervanger gehaald wordt!
Je hebt met Gimenez een topper maar je hebt een waardige vervanger nodig als hij er niet bij is!

Enigzins vind ik het wel jammer, als Giminez wegvalt heb je toch wel een goede vervanger in huis wat zelfs meer waard kan worden..
Goede statistieken voor een invaller.
Heeft zijn waarde en klasse wel getoond.

Ben benieuwd wie zijn opvolger wordt en er van bakt

Tsja of het een goede deal is moet ik nog zien. allereerst transfervrij binnen en voor 6 miljoen verkocht
Dus financieel gezien winst maar helaas niet 6 miljoen want er gaat nog 20% belasting minimaal 10% voor de zaakwaarnemer en 5 % opleidingsvergoeding vanaf en dan mag je blij zijn als je 3,6 miljoen overhoud en dan vind ik het heel karig om een goede vervanger terug te halen die er met het oog op de CL er meteen staat dus uit sportief oogpunt gezien geen goede zet. Maar wat als Feyenoord al een bedrag van 7 miljoen voor een spits heeft gereserveerd dan kan je bv een spits van 9 miljoen halen en heb je ook nog wat extra's om bij Ivanusec te leggen mocht dit de overbrugging zijn en dan komt de verkoop in een heel ander dag licht te staan
Ik ga er maar vanuit dat ze bij Feyenoord beter weten wat ze doen dan wij denken. De toekomst moet het uitwijzen

25 juli 2023 om 22:29

Gelukkig zal het vast niet zo laag zijn als jij nu beweert. Of je moet inkijken hebben in hoeveel Feyenoord daadwerkelijk krijgt als ze een speler verkopen.

Feyenoord is goed bezig. Met Stengs en Boadu erbij heb je je aanval op niveau om ook Europees goed voor de dat te komen.

Slim gehandeld zo'n prijs voor een spits die zelden wat gepresteerd heeft. Zijn Braziliaanse paspoort is een voordeel. Als hij een speler uit Estland was hadden ze dat nooit neer gelegd. Transfervrij van Ajax naar Feyenoord en Feyenoord gaat ermee cashen.

Zou wel jammer zijn als Boadu niet lukt, denk dat Slot hem aan de praat krijgt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren