voetbalzone

Feyenoord-bankzitter blijft strijdbaar: 'Coach laten zien wat ik in petto heb'

Bart Kruyt05 jan 2016, 06:10
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2016, 06:10
Advertentie

Anass Achahbar maakte vorig seizoen nog een paar belangrijke doelpunten voor Feyenoord en verlengde in mei zijn aflopende contract met twee jaar, waardoor hij tot de zomer van 2017 vast kwam te liggen. Dat had hij echter misschien beter niet kunnen doen: Feyenoord haalde in de zomer Michiel Kramer binnen en Achahbar heeft dit seizoen nog geen enkel duel gespeeld.

voetbalzone

De aanvaller moet naast kramer ook Colin Kazim-Richards voor zich dulden in de pikorde, maar blijft strijdbaar: “Ik wil de trainer alles laten zien wat ik in petto heb”, zegt Achahbar tegen RTV Rijnmond. “Ik denk dat ik vorig seizoen genoeg heb laten zien: toen maakte ik in de eerste seizoenshelft ook geen minuten, maar heb ik in de tweede seizoenshelft iedereen op handen en voeten gekregen.''

Feyenoord was bereid om Achahbar in januari op huurbasis te laten gaan, maar de aanvaller heeft besloten dat hij voorlopig in Rotterdam wil blijven: hij voelt zich goed bij Feyenoord en is blij dat hij bij de huidige nummer drie van de Eredivisie onder contract staat. Wel hoopt hij dat er snel speelminuten zullen komen: “Ik put veel vertrouwen uit mijn familie, mijn geloof en vooral ook uit de supporters. Omdat ze zo motiverend zijn en veel lof uiten. Daar ben ik blij mee.”

Bezig met laden …