Jordan LotombaImago

Feyenoord bereikt akkoord: opvolger van Geertruida op weg naar De Kuip

Jordi Tomasowa01 sep 2024, 17:30
Laatst bijgewerkt: 01 sep 2024, 17:57
Advertentie

Feyenoord gaat spoedig een nieuwe rechtsback presenteren, zo meldt Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam. De Rotterdammers hebben naar verluidt overeenstemming bereikt met OGC Nice over de transfer van Jordan Lotomba.

Hoeveel Feyenoord voor de 25-jarige vleugelverdediger neerlegt, is niet bekend. Transfermarkt schat de huidige marktwaarde van Lotomba in op acht miljoen euro.

De achtvoudig international van Zwitserland staat sinds de zomer van 2020 onder contract bij Nice. De Fransen betaalden destijds zeven miljoen euro om hem over te nemen van Young Boys.

In vier jaar tijd kwam Lotomba tot 143 officiële duels in het shirt van Nice. Hij geldt als opvolger van Lutsharel Geertruida, die eind vorige maand voor 25 miljoen euro naar RB Leipzig vertrok.

In-Beom Hwang

Algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese weet de selectie van Feyenoord in de laatste dagen van de Nederlandse transferwindow zo nog te versterken. In-Beom Hwang gaat het middenveld van trainer Brian Priske versterken.

Feyenoord rondt de onderhandelingen met Rode Ster Belgrado over de Zuid-Koreaan deze zondag af. Naar verluidt betaalt Feyenoord enkele miljoenen euro’s om Hwang in te lijven.

Met de komst van Hwang en Lotomba lijkt Feyenoord nog niet klaar op de transfermarkt. De Telegraaf wist zondag te melden dat er ook gezocht wordt naar een nieuwe rechtsbuiten.

Bezig met laden …