voetbalzone

Feyenoord biedt twee miljoen euro en hoopt op snelle afhandeling

Erik van Dam19 dec 2015, 06:07
Laatst bijgewerkt: 19 dec 2015, 06:07
Advertentie

Feyenoord maakt serieus werk van de komst van Renato Tapia. De Telegraaf stelt zaterdag dat er een bod van twee miljoen euro is neergelegd bij FC Twente, dat Tapia nog ruim anderhalf jaar onder contract heeft staan. FC Twente heeft volgens de krant nog geen reactie gegeven op het bod, ondanks de nijpende financiële situatie waarin men verkeert.

voetbalzone

“Terwijl de gemeenteraad moest beslissen over een miljoenensteun aan de door oud-voorzitter en -directeur Joop Munsterman naar de afgrond geleide club, heeft FC Twente dus spelers in huis die miljoenen kunnen opleveren”, constateerrt De Telegraaf in zijn zaterdageditie. Een vertrek van Tapia kan de club financieel helpen en de speler zelf wil de stap erg graag maken, zo wordt gemeld.

Feyenoord is heel positief over de Peruviaan. Men wil dat hij een contract tekent tot de zomer van 2020 en zijn komst wordt breed gedragen: alle belangrijke kopstukken hebben Tapia aan het werk gezien en hun goedkeuring gegeven. Feyenoord hoopt dat de Zuid-Amerikaan vlot zal komen en mee kan gaan op trainingskamp naar Portugal.

Bezig met laden …