Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord brengt openingsbod uit op spits met 22 competitietreffers

Laatste update:

Feyenoord maakt serieus werk van Ayase Ueda, zo schrijven 1908.nl en De Telegraaf. De Rotterdammers hebben een eerste bod neergelegd bij Cercle Brugge, maar dat bleek niet toereikend. De precieze hoogte van het bod van Feyenoord is onbekend. Cercle eist vooralsnog tien miljoen euro, wat de club van trainer Arne Slot te gortig is.

Feyenoord accepteerde dinsdag het bod van Rangers op Danilo, waardoor de regerend landskampioen naarstig op zoek is naar een vervanger van de Braziliaan. De Rotterdammers zitten niet stil, daar onder meer Sydney van Hooijdonk, Myron Boadu en ook Ueda aan de club worden gelinkt. De komst van Boadu lijkt door meerdere redenen niet haalbaar, maar een transfer van Ueda lijkt beduidend realistischer. De Japanner, die openstaat voor een transfer naar de Eredivisie, zou tien miljoen euro moeten kosten. De verwachting is dat de Belgen ook genoegen nemen met een iets lager bod, maar desondanks azen ze op de jackpot. Voorlopig bestaat er nog wel een verschil tussen vraag en aanbod en is het gevraagde bedrag van tien miljoen euro te veel voor Feyenoord.

Ueda was het afgelopen seizoen een van de sterkhouders bij Cercle, dat als zesde eindigde in de Jupiler Pro League. In de reguliere competitie kwam de 24-jarige goalgetter tot achttien treffers. In de play-offs om een Conference League-tickets kwamen daar nog eens vier treffers bij. De Japanner kende daarmee een uitstekend debuutseizoen in Europa. Geheel fit is Ueda op dit moment niet. De goaltjesdief liep in de vriendschappelijke interland van Japan tegen El Salvador (6-1) een spierscheuring in de lies op, al maakte hij inmiddels wel zijn rentree in de voorbereiding van Cercle.

Eerder werd bekend dat Feyenoord de nodige concurrentie heeft in de strijd om Ueda's handtekening. Naast de Rotterdammers hebben ook een niet nader genoemde club uit de Premier League, een club uit de MLS en twee Spaanse ploegen interesse. Feyenoord lijkt momenteel wel de favoriet in de race om Ueda. Technisch directeur Carlos Aviña van Cercle liet tegenover Het Laatste Nieuws weten zijn speler niet zonder slag of stoot te laten gaan. "Zij kennen ons standpunt, ze weten dat er boter bij de vis moet komen én hoeveel. Wij zijn niet gehaast. Ueda heeft vorige zomer bij ons getekend tot 2026 én ik ben er van overtuigd dat hij ook volgend seizoen zijn al jarenlang opwaarts evoluerende scorecurve zal aanhouden."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
25 juli 2023 om 23:45

24 is echt nog vrij jong, denk dat spelers aan cashen gaan denken wanneer ze richting de dertig gaan.

26 juli 2023 om 00:08

Ik zie het staan inderdaad misschien een slechte vertaling? Ik kan me niet herinneren dat een speler ooit zo open is geweest over meer willen verdienen.

26 juli 2023 om 00:44

Denk niet dat hij de hoofdprijs verdiend bij Cercle. Feyenoord zal iig zeker meer betalen dan hij nu krijgt. Dan speelt hij wel bij een top 3 club uit een competitie met 2 CL tickets, waarbij hij dit seizoen al minuten kan maken in de CL. Dit bij een club die afgelopen 2 Europese edities de finale en halve finale haalden.

Neemt ook nog een de plek in van een spits die alle wedstrijden minuten maakte in een goed draaiend team onder een sterke coach. Lijkt mij allemaal best aantrekkelijk voor hem.

26 juli 2023 om 08:45

@tyuin wel in de mindere toernooien, CL is andere koek.

25 juli 2023 om 23:51

Na het horen van Stengs’ salaris zal ‘ie vast interesse hebben.

25 juli 2023 om 23:51

24 en dan zeggen dat ie niet meer zo jong is. Dan ben je ook niet helemaal ok

25 juli 2023 om 23:57

Hij quote hem, als ik het goed lees. Insinueer je dan dat Ueda niet helemaal oké is? Wat ik sowieso een heel klein beetje overdreven vind, ongeacht wie je wil beledigen.

26 juli 2023 om 00:02

Heel vermoeiend als mensen altijd komen met "uhh dat is helemaal niet jong" als we het over voetballers hebben. Alle voetballers zijn relatief jong tov wat de rest van de bevolking 'jong' noemt.

Je moet het relativeren. Als voetballer ben je het liefst op je 24e in de top. Uesada speelt bij Cercle Brugge en wilt geld verdienen en faam maken, dan heb je dus niet nog de tijd om een extra jaar bij Cercle te zitten of tweede viool te spelen bij Feyenoord, dan wil je naar een gevestigde club in een top-4 competitie die een plan voor jou heeft als eerste spits.

De realiteit is is dat de internationale topclubs hun twijfels over je gaan hebben als je op je 28e nog bij Feyenoord zit. Dat is hoe Uesada het waarschijnlijk ziet. Hij weet: ik moet nú naar een topcompetitie en spelen als ik serieus wil worden genomen door de elite van het wereldvoetbal, en geen jaar later.

26 juli 2023 om 00:07

Maar goed, dan zou je dus niet in de gelegenheid komen om een ander niet oké te noemen omdat hij een andere mening heeft.

Wat mij betreft is dat meer waard dan rationeel naar de situatie kijken.

26 juli 2023 om 00:10

Jemig, haal je echt alleen beledigen en iemand niet oke vinden uit die post? Jij moet wel een goed leven hebben, als je je daar druk over kunt maken.

26 juli 2023 om 08:02

Dan moet je als Ueda niet op je 24e nog bij Cercle Brugge voetballen dus ik denk dat hij wel in de gaten heeft dat de elite van het voetbal het voor hem niet gaat worden.

25 juli 2023 om 23:55

Kopen en zien waar het schip strand. Nog steeds onbegrijpelijk waarom ze Danilo van de hand hebben gedaan 🤷🏾‍♂️

26 juli 2023 om 01:20

Ik vind het ook wel optimistisch dat Feyenoord Danilo voor 6 miljoen verkoopt (vind ik erg aan de lage kant) en dan wel deze jongen verwacht even te halen. Snap niet waarom je niet gewoon hoger in de boom gaat zitten voor Danilo aangezien hij een prima spits is en helemaal niet weg hoeft vanuit Feyenoords perspectief. Zal wel zo zijn dat hij zelf heel graag wilde.

26 juli 2023 om 06:07

Als hij totaal niet open zou staan voor Feyenoord dan zou Feyenoord toch ook niet zijn best doen? Feyenoord is inmiddels bezig met een tweede bod. Dan zal die kerel toch wel open staan lijkt mij?



Cercle
-Zij kennen ons standpunt, ze weten dat er boter bij de vis moet komen én hoeveel-

Feijenoord reageert
-Zij kennen ons standpunt, ze weten dat er water bij de wijn moet komen en hoeveel-.

Eens kijken hoe heet de soep wordt gegeten en wie er met de gebakken peren zit straks.

25 juli 2023 om 23:51

Dan ben ik vooral benieuwd hoe jij van boter, vis en wijn peren maakt.

26 juli 2023 om 00:52

Ach, als een kind de was kan doen dan kan hij vast die peren fixen!🤣

26 juli 2023 om 05:19

En anders heb je die beren die broodjes smeren ook nog

26 juli 2023 om 06:35

Ik voeg meestal een beetje mosterd na de maaltijd toe.

26 juli 2023 om 07:42

Als ze dat varkentje even gaan wassen komt het vast goed

26 juli 2023 om 07:53

Mannen, kunnen we nou eindelijk eens aan tafel? De rapen zijn gaar

Ben wel onder de indruk van wat Feyenoord allemaal aan het doen is op de transfermarkt. Als deze Ueda komt en die Kroaat ook nog dan zijn ze voor mij favoriet voor het kampioenschap.

25 juli 2023 om 23:46

Dan moet er nog wel een aardig gat worden rechtgetrokken. Cercle wilt 10 en wij bieden nu rond de 4 miljoen.

25 juli 2023 om 23:58

Zou wel rond komen op 7 en n half + wat doorverkooppercentage

26 juli 2023 om 11:24

Zal een prima deal zijn. Vindt dit een echte Slot spits. Mijn Belgische collega’s zijn ook al positief dus laat maar komen.

26 juli 2023 om 00:17

Nou ik niet. Middelmatige spelers halen. Stengs speler zonder rendement met een leuke dreiging.

Waaraan gelinkt is niet gekomen dusver. Wellicht Gimenez nog weg en Geertruida. Hancko en Bijlow ook kans op.

26 juli 2023 om 06:51

Hahaha jij ziet ze vliegen! De kans dat iemand weggaat heb je altijd! Vorig jaar had je er zeker ook 0.0 vertrouwen in? Toen gingen er maar 16 weg en wist je niet of de nieuwe spelers het wel zouden laten zien!

26 juli 2023 om 07:48

Jij weet nu al dat het middelmaat is? Knap.

26 juli 2023 om 08:13

Nou met die speler van Dinamo Zagreb moet je snel zijn, scoorde gister ook weer een hattrick

26 juli 2023 om 08:26

Dat is Feyenoord sowieso wel. Ingespeeld team en als deze niet komt er een ander. Psv en Ajax moeten op nul beginnen en hebben het team bij lange na niet rond, terwijl de voorbereiding bijna klaar is. Dus dat duurt nog tot de winterstop voordat het een beetje gaat draaien. Tegen die tijd staat Feyenoord al tien punten los.

We zitten in ieder geval niet op onze handen.

Drukke transferperiode.

25 juli 2023 om 23:50

Onderhand wel tijd om gas te geven. Zit zelf een beetje tussen hoop en vrees. Zou het machtig vinden als die Kroaat en deze Japanse spits komen. Tegelijkertijd ben ik ook een beetje angstig. Vind de aankoop van Stengs op het eerste oog een zeer slechte deal. Hopen dat we straks niet eindigen met iemand als Boadu. Tijd voor Te Kloese om te gaan leveren.

Het zou prachtig zijn om zo'n enorm productieve spits als tweede optie te halen. Ueda kan ook nog eens Gimenez opvolgen als eerste spits volgend jaar. Maar het lijkt me nagenoeg onmogelijk om hem te te contracteren, voor dat bedrag.

Amper Ajax transfers, maar Feyenoord is goed op dreef. ...

25 juli 2023 om 23:57

Mwah vooralsnog is er een (op het oog zeer goede) huurling gekomen, een KKD speler en de beste speler is verkocht. Ik heb nog niet echt het Zwitserleven gevoel gekregen van deze transferwindow. Wel benieuwd of die TD van Ajax nog met iets spectaculairs komt a la z’n Dortmund tijd. Hij heeft in ieder geval al één hele goede zet gedaan door iemand zich echt te laten focussen op de verhuurde spelers. Hoop dat Feyenoord dat voorbeeld volgt. Maar snap dat je als supporter van Ajax onderhand ook wel een mooie aanwinst zou willen zien.

26 juli 2023 om 00:08

Minteh en v/d Belt noemen en voor het gemak Zerrouki en Stengs vergeten.
Er zijn dus al 4 spelers gekomen, waarvan 1 huurling.
Als Ivanusec en Ueda komen heb je het over 6 nieuwe spelers en 1 huurling.
Dat is niet slecht hoor.

26 juli 2023 om 00:09

Edit: en 1 huurling moet waarvan 1 huurling zijn.

26 juli 2023 om 00:16

Van de Belt vergat hij ook. Met KKD speler bedoelt hij die Beelen is mijn vermoeden. Dat betekent al 5 spelers tov 3 vertrokken spelers.

26 juli 2023 om 00:18

Ik bedoelde Minteh en Beelen. Zerrouki en Van de Belt zijn - voor mij in ieder geval gevoelsmatig - iets van afgelopen seizoen. Stengs wacht ik nog even rustig af totdat er zo’n kek filmpje op Instagram verschijnt. Ik hoop dat het met Ivanusec en Ueda lukt. Twijfel of Stengs nu écht die vooruitgang is waar Slot het over had. Maar hij heeft er zelf de hand in gehad. Fingers crossed…

26 juli 2023 om 00:54

Het aanvallende gedeelte is nu aan de beurt, is altijd leuker om te volgen, aanvallers zijn nou eenmaal vaker populair.

Lijkt mij geen makkelijke deal om een topscorer van 24 uit België naar Nederland te halen om 2de spits te worden. Van wat ik heb gezien is hij ook te goed om tweede spits te zijn dus wellicht word het dan een eerlijke strijd tussen hem en Giminez, Slot lijkt er wel van te houden om te rouleren.

Ivanusec (sauer), Gimenez( Ueda), Paixao(dilrosun)
Stengs(?)

Mochten ze deze deals weten te sluiten dan gaat de voorste linie er echt goed uit zien. Wat vinden jullie Feyenoord fans trouwens van Dilrosun ik vind hem tot nu toe echt tegenvallen en denk dat er wel beter rondloopt voor Feyenoord, Jahanbahksh idem dito.

Ivanusec zojuist een hattrick gescoord in CL kwali tegen Astana 4-0, denkt dat Feyenoord hem ook kan vergeten zonde, Ueda zou zeker een aanwinst zijn. Van Belgische comp naar Feyenoord + CL zo kan die zich ook in de kijker spelen voor Japan. Hopelijk gaat Feyenoord snel een nieuwe linksbuiten halen. Stengs is gehaald voor de 10 ?

26 juli 2023 om 00:07

Ivanusec is al bijna rond. Denk dat het nog voor het weekend afgerond is!

26 juli 2023 om 00:11

Bijna rond is overdreven, er ligt een 3e bod maar is nog geen eens een persoonlijk akkoord gevonden.
Zal echt niet voor dit weekend zijn, denk dat volgend weekend al krap wordt.

Wat is de reden dat een transfer van Boadu onrealistisch is?

26 juli 2023 om 00:16

Zijn salaris is het enige wat ik kan bedenken, Monaco zal toch geen hoge transfersom verwachten voor een speler die daar compleet is mislukt. Hij is nog jong en zal door zijn snelheid en prestaties in de Eredivisie altijd wel goed in de markt liggen maar zo een jongen moet echt niet meer dan 5 tot 6 miljoen kosten denk ik.

Ook wel vreemd om te zien dat een jongen uit de KKD Dallinga het in de Ligue 1 beter doet dan Boadu die het in de Eredivisie heel goed heeft gedaan. Er zijn natuurlijk wel veel variabelen die meespelen maar het is onverwachts.

Je verkoopt een bewezen betrouwbare Danilo voor 6 miljoen en wil vervolgens minimaal net zoveel betalen voor een (voor mij) onbekende en onbewezen spits....ik laat me graag verrassen

26 juli 2023 om 00:27

Onbewezen? Deze man heeft in 1 seizoen 23 goals gemaakt in Belgie, dan ben je naar mijn mening niet onbewezen. Deze man lijkt mij dat bedrag gewoon waard.

26 juli 2023 om 00:37

Danilo is een type die het moet hebben van vorm, speeltijd en vertrouwen. Hij is niet iemand die de wedstrijd verandert in een invalbeurt omdat hij fysiek weinig brengt ook als het aankomt op energie. Voor de basis komt hij net te kort dus dan zit je eigenlijk met een speler die te goed is voor de bank en net niet goed genoeg voor de basis. Je moet spelers ook perspectief kunnen bieden.

26 juli 2023 om 07:11

Dat jij die gozer niet kent wil het niet zeggen dat hij onbewezen is. Als je de kenners een beetje volgt mbt deze jongen weet je dat hij dit bedrag zeker waard is

Waarom zou die jongen naar Feyenoord vertrekken om als stand in te fungeren van Gimenez? Heeft net een top seizoen achter de rug, ga dan voor zekere plek bij een goede club. Union St Gilloise zoekt een spits als vervanger voor die Boniface die naar Leverkusen vertrekt. Genk zoekt ook naar een vervanger van Onuachu. Als Feyenoord hem wel weet te halen zou ik dat razend knap vinden, ook commercieel is een Japanse speler een verstandige investering.

26 juli 2023 om 07:49

Omdat Feyenoord een prachtige club is, beste binny 😁

26 juli 2023 om 15:33

Haha zeer zeker, Ueda lijkt je gelijk te geven maat

Dit komt wel goed. Met dat geld van Danilo er bij. En er vertrekt ook nog wel wat Antonucci en een buitenspeler. En dan ga ik nog even aan Geert voorbij. Hij is er niet morgen, maar Feyenoord kan uiteindelijk gewoon die 7 a 10 miljoen neerleggen.

Lijkt me wel een goede spits, maar ik zou voor Boadu gaan.

Volgens mij is dit echt een hele goede aankoop voor Feyenoord. Ik ben persoonlijk erg fan van de Japanse mentaliteit, zie je ook vaak terug op de velden. Laten zich niet zo snel gek maken. Ben erg benieuwd hoe het allemaal staat straks op 1 september. Ajax en PSV mogen wel even gaan doorpakken. Wordt een interessant seizoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren