Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feyenoord doet voorstel aan Justin Bijlow om contract alsnog te verlengen’

Laatste update:

Feyenoord heeft Justin Bijlow deze week een voorstel gedaan om zijn contract te verlengen. Dat meldt 1908.nl woensdagmiddag. De 25-jarige doelman stond deze zomer in de belangstelling van Manchester United, maar zag een overgang naar Old Trafford uiteindelijk niet doorgaan. Nu lijkt hij dus de mogelijkheid te hebben om zijn tot medio 2025 doorlopende contract te verlengen.

Feyenoord was al eerder van plan om het contract van Bijlow te verlengen. Dat was in de periode dat de eerste interesse van United bekend werd. Van een contractverlenging kwam het destijds uiteindelijk niet, maar de Rotterdammers doen nu dus een nieuwe poging. Details over de eventuele nieuwe verbintenis worden vooralsnog niet gemeld door 1908.nl.

Afgelopen weekend bevestigde Bijlow tegenover Rijnmond al dat er inderdaad contact met United is geweest. Een voorstel hebben the Mancunians volgens hem echter nooit gedaan. Ook zei Bijlow dat er momenteel niks meer speelt tussen hem en de club van Erik ten Hag. Dat kan niet los worden gezien van het feit dat United zich vorige week versterkte met André Onana, die overkwam van Internazionale.

“Nog een jaar Feyenoord is nooit slecht. Er zijn veel dingen waar we voor kunnen spelen en strijden, ook nieuwe dingen, zoals de Champions League”, zei Bijlow verder over zijn nabije toekomst. “Ik wil het hoogst haalbare bereiken in mijn loopbaan. Wanneer dat is, zien we vanzelf. Ik ga Feyenoord niet zomaar verlaten: het plaatje voor mij, voor de club die komt en Feyenoord moet wel helemaal top zijn. Het hangt af van meerdere factoren.”

Denk jij dat Justin Bijlow gaat bijtekenen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Blijf nog maar een gewoon een jaartje in Rotterdam Justin, dan komt er echt weel een mooie club voor je langs en kun je zelfs een stuk makkelijker eerste keeper van het NL elftal worden. Zou echt een aderlating zijn voor Feyenoord als hij toch nog vertrekt, en ik zou het ook een vreemd moment vinden in zijn carriere.

26 juli 2023 om 17:34

Een vreemd moment qua uitdaging bij Feyenoord en het spelen van CL, gezien zijn leeftijd, toch "al" 25 is het wel een aardig moment.

Voor Oranje vind ik het oprecht lastig inschatten wat het beste is voor hem. Hij mag het laten zien in de CL maar daar staat tegenover dat zijn twee grootste concurrenten in de PL spelen zij het niet direct bij de beste clubs.

26 juli 2023 om 19:59

25 is nog piepjong voor een keeper hoor... Die pieken tussen 30 en 34 in de meeste gevallen.

26 juli 2023 om 21:52

Dat valt ook wel mee hoor. Zeker niet piepjong.
Keepers gaan gemiddeld misschien iets langer door, en pieken soms inderdaad iets later. Maar ga eens kijken waar de keepers in de absolute top speelden toen ze 25 waren. Als ze nog niet bij een top club zaten speelden ze 9 vd 10 keer al bij een leuke club in een top 5 competitie in de Europese subtop of tegen de top aan (benfica, Roma, AC Milan, Atletico, Schalke toen die nog boven in mee draaiden, dat soort clubs).

26 juli 2023 om 22:19

9 van de 10 keer is een "negen van de tien keer" ter plekke uit iemands duim gezogen. Ik betwijfel of we hier met een echte statistiek te maken hebben.

26 juli 2023 om 23:28

Ga ze dan eens allemaal af

City: Edersen stond op zijn 22ste in de basis bij Benfica en 2 jaar later bij City
Bayern: Neuer stond op zijn 20ste in de basis bij Schalke toen die nog de nr2/3 in de bundesliga waren en ging op zijn 25ste naar Bayern
Real: Courtois stond op zijn 18e of 19e in de basis bij Atletico, ging na 3 of 4 jaar naar Chelsea, en speelt vanaf zijn 26ste bij Real
Chelsea: Kepa was 23 toen hij naar chelsea ging
Liverpool: Allison stond op zijn 23ste in de basis bij Roma en op zijn 25ste bij Liverpool
PSG: Donnarumma is misschien een freak of nature, maar was 16 toen hij in de basis kwam bij AC Milaan was 22 toen hij naar PSG ging
United: De Gea stond op zijn 18e bij atletico in de basis en ging op zijn 20ste of zo naar united. Onana is misschien wel de uiizondering op de 10, ging op zijn 26ste naar Inter al zat Ajax natuurlijk een paar jaar dicht tegen de subtop aan en zou hij op zijn 25ste al eerder bij een grote club hebben gezeten zonder dat pilletje
Barcelona: Ter Stegen ging op zijn 22ste naar Barca
Atletico: Oblak was 21 toen hij naar Atletico ging

Misschien is dit iets later dan bij veld spelers. Maar het idee dat keepers heel veel later, bijvoorbeeld eind 20 of pas op hun 30ste, naar de Europese top gaan lijkt in iedergeval niet te kloppen op basis van de namen die daar nu spelen.

Lijkt me een prima zaak om nog te verlengen. Helemaal om zijn transferwaarde te behouden. De kans blijft aanwezig dat Bijlow in de toekomst alsnog een transfer naar de (sub)top in europa kan maken.

Feyenoord is druk en lijkt deze week flink bezig te zijn met concrete dingen.
Bijlow nieuw contract.
Ivanusec derde bod
Isaksen een bod.
Dan een bod op ueda.
Ben benieuwd hoe dit eindigt ik ben er content mee

26 juli 2023 om 17:02

Denk dat Te Kloesse van zijn vrouw op de flikker krijgt als hij begin volgende maand niet meegaat op vakantie waardoor hij nog maar. 5 dagen heeft om alles te regelen.

26 juli 2023 om 22:16

@bliek. Eerst maar eens kijken wat er echt van terecht komt. Een bod is één, een akkoord is twee.

Ik zie Bijlow ook nergens anders keepen dan bij Feyenoord eigenlijk. Moet gewoon zijn hele Carrière in Rotterdam blijven.

26 juli 2023 om 16:34

Dat zou ik persoonlijk enorm toejuichen. Maar denk dat als hij een keer een seizoen fit blijft en eindeliojk zijn potentie laat zien over een heel seizoen, dat hij de zomer er na direct weg is. En dat gun ik hem ook.....als mens. Als supporter hoop ik idd op Feyenoorder voor het leven. Maar dat is niet echt realistisch.

Goed nieuws. Heeft nog maar een 2 jarig contract dus moet verlengd worden wil je er volgend jaar goed geld voor vangen.

Volgende prio wordt dan Geertruida. Precies hetzelfde verhaal. Anders gaat Geertruida volgende transferwindow voor 15 weg ipv 30 miljoen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren