voetbalzone

Feyenoord en ADO Den Haag zoeken elkaar weer op

Erik van Dam06 aug 2015, 13:11
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2015, 13:11
Advertentie

Feyenoord neemt opnieuw plaats aan de onderhandelingstafel met ADO Den Haag. De Rotterdammers zijn van zins Michiel Kramer naar de club te halen en willen weer praten met de club uit de Hofstad om er samen uit te komen. In eerste instantie wilde Feyenoord sowieso niet meer bieden dan anderhalf miljoen euro, de som die ADO en SC Baniyas overeenkwamen voordat die transfer niet doorging.

voetbalzone

Zowel RTV Rijnmond als Voetbal International maken melding van een hernieuwd gesprek tussen de Eredivisieclubs. Feyenoord heeft weer toenadering gezocht, nadat het er eerder op leek dat er geen schot meer in de zaak zat. Trainer Henk Fraser zei woensdag nog tegen RTV Rijnmond dat hij niet verwachtte dat zijn topscorer van vorig seizoen nog naar Feyenoord zou vertrekken.

“Onze directeur en technisch manager zeggen dat hij bij ons blijft. Ik ga ervan uit dat ze dat niet zomaar doen”, merkte Fraser op over Kramer. Mochten Feyenoord en ADO elkaar toch nog vinden, dan zal Kramer echter naar Rotterdam-Zuid vertrekken en daar een meerjarig contract tekenen. Hij hoopt zelf dat hij de stap kan maken, aangezien hij altijd Feyenoord-supporter is geweest. De volksclub versterkte zich al met Dirk Kuyt, Jan-Arie van der Heijden, Simon Gustafson, Marko Vejinovic en Eljero Elia.

Bezig met laden …