voetbalzone

'Feyenoord en Twente bereiken akkoord en ruilen van aanvallers'

Bart Kruyt31 aug 2012, 11:50
Laatst bijgewerkt: 31 aug 2012, 11:50
Advertentie

Feyenoord en FC Twente gaan van aanvallers ruilen. Vrijdagochtend maakte Voetbal International al bekend dat de clubs in gesprek waren over een ruil tussen Jerson Cabral en Wesley Verhoek en een paar uur later weet hetzelfde medium te melden dat de deal is afgerond. Feyenoord heeft voor 16.00 uur een persconferentie belegd.

/

De Rotterdammers zullen bij deze bijeenkomst vermoedelijk de komst van Verhoek gaan aankondigen. De rechtsbuiten zou voor vier jaar gaan tekenen bij Feyenoord, dat bovendien hoopt Graziano Pellè te kunnen verwelkomen als nieuwe spits. Het is niet bekend voor hoeveel jaar Cabral, die donderdagavond nog op weg leek naar Swansea City, gaat tekenen bij Twente.

De 21-jarige Cabral heeft nog een eenjarig contract bij Feyenoord, terwijl de vier jaar oudere Verhoek nog voor drie jaar vastligt bij Twente. De aanvaller heeft echter te maken met de nodige concurrentie en kwam in Enschede nog niet verder dan tien competitiewedstrijden, waarvan twee invalbeurten in het lopende seizoen. Bij Feyenoord kan hij herenigd worden met Lex Immers, met wie hij al samenspeelde bij ADO Den Haag.

Bezig met laden …