voetbalzone

Feyenoord geeft basiskracht toestemming voor bezoek aan 'placentadokter'

Bart Kruyt11 mrt 2015, 08:24
Laatst bijgewerkt: 11 mrt 2015, 08:24
Advertentie

Het Nederlands elftal speelt aan het einde van deze maand de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije en Colin Kazim-Richards hoopt er in dit duel bij te kunnen zijn. De spits van Feyenoord heeft al een tijdje geen interlands meer voor Turkije gespeeld, maar is met zijn goals in de Eredivisie opgevallen bij Fatih Terim. Het probleem is echter dat Kazim-Richards met een hamstringblessure kampt.

voetbalzone

Terim ziet in de Feyenoorder een optie voor zijn aanval, al heeft hij als voorwaarde gesteld dat Kazim-Richards dan wel meedoet in de competitiewedstrijd van Feyenoord tegen PSV op 22 maart. De in Engeland geboren Turk doet er alles aan om op tijd fit te raken en brengt volgens Voetbal International aan de Servische wonderdokter Mariana Kovacevic, bekend vanwege haar omstreden placentabehandelingen. Feyenoord heeft hiervoor toestemming gegeven.

Ondertussen is onduidelijk of Kazim-Richards volgend seizoen nog voor Feyenoord zal spelen: de Rotterdammers kunnen de huurling transfervrij overnemen van Bursaspor, maar zijn dicht bij het aantrekken van Dirk Kuyt en hopen bovendien op de terugkeer van John Guidetti. Wanneer beide aanvallers worden gehaald, is het nog maar de vraag of Kazim-Richards mag blijven.

Bezig met laden …