Assane DiaoGetty Images

Feyenoord grijpt mis: Assane Diao komt op het laatste moment tóch niet naar Rotterdam

Jan Hoeksema03 sep 2024, 00:28
Laatst bijgewerkt: 03 sep 2024, 00:28
Advertentie

Het is Feyenoord niet gelukt om Assane Diao te strikken voor het verstrijken van de transferdeadline, zo weet Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. De Spaanse tiener moest voor versterking op de rechtsbuitenpositie zorgen, maar de deal kwam niet op tijd rond.

Dennis te Kloese was namens Feyenoord pas sinds zondagavond bezig met de komst van Diao. De achttienjarige multifunctionele aanvaller moest naar verluidt op huurbasis overkomen van Real Betis.

Feyenoord en de LaLiga-club werden het uiteindelijk eens over de overgang van Diao. Volgens het Spaanse Relevo klapte de deal vanwege 'problemen aan de kant van de speler'.

Daarmee vist Feyenoord wederom achter het net der buitenspelers. Langere tijd hoopten de Rotterdammers zich te versterken met Andreas Skov Olsen, maar zijn werkgever Club Brugge was uiteindelijk niet bereid de creatieveling van de hand te doen.

Door het mislopen van Skov Olsen en Diao gaat de bekerwinnaar de rest van het seizoen in met vijf opties voor op de flanken: Calvin Stengs, Igor Paixão, Luka Ivanusec, Anis Hadj-Moussa en Ibrahim Osman.

Een kanttekening bij dat lijstje is de blessure van Stengs. Zijn recentste kwetsuur was naar verluidt voor Feyenoord de reden om de markt op te gaan voor een nieuwe rechteraanvaller.

Eerder op Deadline Day sloeg Feyenoord al tweemaal toe. Zo werd maandag zowel Jordan Lotomba als In-Beom Hwang gepresenteerd.

Bezig met laden …