voetbalzone

Feyenoord heeft goud in handen: 'Ik denk dat hij nog veel meer kan'

Matthijs van Laar16 aug 2015, 22:07
Laatst bijgewerkt: 16 aug 2015, 22:07
Advertentie

Michiel Kramer had zondag precies een kwartier nodig om naam te maken bij Feyenoord. De spits kwam in het duel met SC Cambuur binnen de lijnen als vervanger van Colin Kazim-Richards en kopte niet veel later de 0-1 binnen. ADO Den Haag-coach Henk Fraser zag het voor de tv gebeuren en verbaasde zich geen seconde. “Ik denk dat hij nog veel meer kan”, zei hij zondagavond in FC Rijnmond.

voetbalzone

De 26-jarige goalgetter zit volgens Fraser nog lang niet aan zijn top en vindt dat Feyenoord dan ook een uitstekende zet heeft gedaan door hem op te pikken in Den Haag. Wel heeft Kramer volgens de coach de juiste begeleiding nodig. “Bij ADO was ik één van de weinigen die tegen hem aan liep te zeuren. Nu hoop ik dat heel veel mensen dat gaan doen”, aldus Fraser.

Ook het gedrag van Kazim-Richards kwam ter tafel. Bij zijn wissel uitte de Turks international zijn onvrede door een kist met bidons om te trappen. Fraser ligt daar niet wakker van. “Natuurlijk kan hij heel veel beter, maar ik word er wel moe van dat wij trainers en spelers onze emoties moeten inhouden. Ik vind het niet raar als iemand teleurgesteld is dat hij gewisseld wordt.”

Bezig met laden …