voetbalzone

Feyenoord heeft mogelijk nieuwe aanbieding voor transfervrije routinier

Peter Nusselder23 jun 2015, 11:52
Laatst bijgewerkt: 23 jun 2015, 11:52
Advertentie

Het contract van Joris Mathijsen bij Feyenoord loopt binnenkort af, maar de routinier is nog niet uit Rotterdam vertrokken. Komende zondag begint de selectie onder leiding van trainer Giovanni van Bronckhorst alweer aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen en Mathijsen is er dan bij.

voetbalzone

De 35-jarige verdediger is officieel op 1 juli transfervrij, maar voorlopig krijgt hij de gelegenheid om bij Feyenoord zijn conditie op peil te houden, meldt Voetbal International. Het is bovendien mogelijk dat de linkspoot uiteindelijk alsnog een nieuwe aanbieding krijgt van de Rotterdamse club, die op zoek is naar een concurrent voor centrumverdediger Terence Kongolo.

Als de clubleiding er niet in slaagt om daar een geschikte kandidaat voor te vinden, bestaat de kans dat Mathijsen langer mag blijven; de 84-voudig Oranje-international zal dan voor één jaar kunnen tekenen. Mathijsen, die in 2012 overkwam van Málaga, raakte vorig seizoen zijn basisplaats kwijt aan Kongolo en moest het jaar daarvoor ook Bruno Martins Indi vaak voor zich dulden in het hart van de defensie.

Bezig met laden …