Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord heeft nieuwe centrumspits zo goed als binnen

Laatste update:

Julián Carranza wordt zo goed als zeker de nieuwe centrumspits van Feyenoord, zo meldt Fabrizio Romano in de nacht van dinsdag op woensdag. De 24-jarige aanvaller komt over van
Philadelphia Union en gaat een meerjarig contract tekenen.

Wat Feyenoord gaat betalen voor zijn nieuwe spits is niet bekend. Carranza ligt nog tot het einde van het kalenderjaar vast bij Philadelphia Union, waardoor een bescheiden transfersom vermoedelijk volstaat voor de Rotterdammers.

Julian Carranza

Ook bestaat de mogelijkheid dat Feyenoord Carranza gratis kan overnemen. In dat geval zal Philadelphia Union een serieus doorverkooppercentage laten opnemen in het contract van de aanvaller.

Romano weet te melden dat de speler mondeling akkoord is met Feyenoord. Verwacht wordt dat er snel een definitieve klap op de deal gaat komen, daar de onderhandelingen zich in de afrondende fase bevinden.

Carranza staat al sinds 2019 onder contract in de Major League Soccer (MLS). Inter Miami nam hem vijf jaar geleden voor 5,45 miljoen euro over van zijn jeugdliefde Banfield, waar hij nog een half jaar gestald werd.

Bij de club van onder meer Lionel Messi, Luis Suárez en Jordi Alba wist Carranza in 42 officiële wedstrijden (drie doelpunten) niet te overtuigen, waarna hij in de zomer van 2022 voor zo’n 500.000 euro verkaste naar Philadelphia Union.

In Philadelphia is Carranza wel een grote meneer. Na 95 officiële wedstrijden namens zijn club staat de teller inmiddels op 43 doelpunten en 20 assists. Transfermarkt schat Carranza’s marktwaarde op 6 miljoen euro.

Ben jij blij met de aanstaande komst van Julian Carranza?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Uiteraard geen idee wie dit is, maar wellicht laag risico met beperkte/geen afkoopsom. Wordt zo wel dringen in de spits alleen.

12 juni 2024 om 07:26

Het is wel een unieke speler. Als je op je 24ste nog jeugdinternational bent van Argentinië, heb je wel iets speciaals....

12 juni 2024 om 08:00

Komt natuurlijk omdat hij alleen jeugd interlands heeft gespeeld. Hij speelt er niet nog steeds in.

12 juni 2024 om 08:06

Ik ben benieuwd ik ken hem niet.
Feyenoord zal hem wel goed geschouwd hebben.

12 juni 2024 om 08:11

Haha ook mijn gedachte. Daar had voormalig voor moeten staan. Zo klinkt het heel dom. Redactiefoutje

12 juni 2024 om 08:40

Gimenez gaat zo goed als zeker weg en Ueda heeft het nog niet laten zien. Logisch dat je daar alvast op voor selecteert.

Carranza ken ik verder ook niet, buiten zijn naam een x gezien te hebben op Footbal manager. Dit seizoen 22 goals in 47 potjes bij Philadelpia.

Ben benieuwd Gimenez had er ook niet zoveel in liggen voordat hij naar Feyenoord kwam en international worden bij Mexico als spits is natuurlijk wat makkelijker dan bij Argentinië als je daar de concurrentie ziet met voorheen Aguero en nu Lautaro Martinez

12 juni 2024 om 08:50

Deze jongen wordt gehaald als 3e spits als ik eerdere berichtgeving mag geloven. Staat dus los van Gimenez. Mocht hij worden verkocht, dan zal Feyenoord (proberen) nog een spits aantrekken.

12 juni 2024 om 08:55

Mocht Gimenez vertrekken dan wordt Ueda de terechte eerste spits. Die gaat er ook gewoon 20 inknallen en nu heb je een goedkope backup. Mocht Gimenez blijven dan is het ook prima en heb je geen groot bedrag betaald voor de 3e keus

12 juni 2024 om 09:20

In de 2e seizoenshelft toen Gimenez oververmoeid was, schopte Ueda geen deuk in een pakje boter. Om die reden wilt Feyenoord 3 spitsen. Zodat je een alternatief hebt als de 2e spits niet in vorm is. Of Ueda na het vertrek van Gimenez 1e spits wordt is om het even. Deze jongen is aangetrokken als 3e spits.

12 juni 2024 om 09:28

Is Ueda serieus de beoogde 1ste spits? Wist ook niet dat Feyenoord 8m voor hem heeft neergelegd, ik ben om eerlijk te zijn niet onder de indruk. Ben benieuwd wat ze doen als evt Hancko, Geertruida en Wieffer nog vertrekken. Doen ze toch wel een aardig jasje uit in één zomer..

12 juni 2024 om 09:36

Wat heeft Ueda nog niet laten zien dan? Heeft de laatste wedstrijden allemaal gespeeld en scoorde iedere wedstrijd. Je zag hem ook met de week beter en fitter worden. Die gaat gewoon 1e spits worden en denk met Carranza en een andere speler achter hem.

12 juni 2024 om 12:51

Je hebt er totaal geen kijk op, Ueda is qua kracht en fysiek bijna zo sterk als Brobbey. Ik vind hem qua positionering ook wel oke, hij is niet zo efficiënt maar ik geloof dat hij dat wel kan krijgen als hij meer ervaring heeft gekregen.

12 juni 2024 om 14:15

Noem het wishful thinking, maar ik denk inderdaad dat Ueda gaat knallen komend seizoen.

Het mag dan allemaal niets of niet veel kosten, maar ik vind dat Feyenoord zich op glas ijs begeeft . Na Smal weer een speler waarvan ik afvraag of hij het niveau heeft dat Feyenoord moet nastreven. Je zou denken dat met al die lucratieve transfers van de afgelopen periode er betere spelers gehaald kunnen worden.

12 juni 2024 om 07:13

De betere spelers spelen eerst nog een ek of Copa waardoor de carrousel waarschijnlijk daarna pas op gang komt. Met gimenez ueda en deze jongen heb je nu wel 3 spitsen lopen.

12 juni 2024 om 07:19

Small is gehaald als backup. Vervanger van Lopez die waarschijnlijk vertrekt. Dan ga je er dus gewoon op vooruit. Deze jongen zal ook niet als eerste spits gehaald worden. Gimenez vertrekt waarschijnlijk en dan zal ueda doorschuiven en dit tweede spits worden. Zijn dus gewoon breedte versterkingen. Geen basis

12 juni 2024 om 07:22

Ken je de speler of is dit een reactie in de lijn van van Basten over Farioli? Dat het vreemd is dat een club van dit statuur een speler aantrekt waar je niet eerder van hoorde uit een markt die je niet verwacht? Feyenoord heeft sinds enkele dagen een nieuwe trainer. Logisch dat de hand op de knip werd gehouden wat dat betreft. Tijd zat

12 juni 2024 om 07:26

Afgezien van het feit dat wij zijn kwaliteiten vanaf hier onmogelijk in kunnen schatten. In welke wereld is het financieel haalbaar om een selectie te smeden van 26 gelijkwaardige topspelers? Ja als je Man City bent waarschijnlijk..

12 juni 2024 om 07:36

Zelfs daar lukt dat niet.

12 juni 2024 om 07:27

Klinkt alsof je hem kent. Doe eens een analyse. Toch wel benieuwd wat voor speler dit is.

12 juni 2024 om 08:09

Kennen of niet kennen, scouten is niet alleen spelers bekijken die door heel Europa in de gaten wordt gehouden. Wie kende Tagliafico? Uiteindelijke ook een meesterzet geweest. Kan dit ook zijn of een Cassiera 😬. Maar volgens de statistieken 0,5 goal per wedstrijd, niet verkeerd voor z’n leeftijd ookal is het de MLS.

12 juni 2024 om 09:20

Klinkt best aardig inderdaad qua statistieken. Laten we die jongen gewoon eerst eens de kans geven voordat we dingen roepen als '' of hij het niveau wel heeft ''. Er zullen weinig mensen hier zijn die die jongen überhaupt ooit hebben zien spelen. Ik had tot daarnet nog nooit van hem gehoord. Geen idee of-ie iets kan.

12 juni 2024 om 09:47

Ik zelf ook niet maar opzich prima stats. Overigens had ik ook nooit van Santi gehoord. Het is dat Ten Kloese de MLS en Mex Liga goed kent. Beide competities waar geen koekenbakkers spelen. Wordt wel eens lacherig over gedaan. Zit best nog wel wat talent daar, naast de 33+ die komen afbouwen vanuit Europa.

12 juni 2024 om 07:46

Master 1 welke lucratieve transfers? Volgens mij heeft feyenoord nog niet heel veel spelers verkocht sinds het weer wat beter met ze gaat, maar kan het mis hebben.

12 juni 2024 om 08:12

Zoals ik heb begrepen wordt deze jongen als beoogd derde spits gehaald. Als Gimenez bijvoorbeeld nog vertrekt zou daar nog een serieuzere vervanger voor komen. Net als dat Smal en Hadj Moussa als beoogd wisselspelers gehaald lijken. (Al is de situatie op de linksback met de blessure van Hartman voorr Smal misschien wel gunstiger geworden, maar misschien dat Feyenoord nog wel een speler gaat huren daarvoor. Of als Lopez vertrekt mogelijk dat er nog een linksback wordt aangetrokken) Ben ermee eens dat het allemaal niet de spectaculaire transfers zijn waar we op hopen, maar er zijn dan ook nog geen basisspelers verkocht. Zodra dat gebeurt zullen de serieuze versterkingen wel gehaald worden. Overigens ben ik erg blij mee deze transfers mits deze jongen als derde spits gehaald wordt en kwaliteiten brengt die de overige spitsen niet hebben om richting het einde van een wedstrijd bijvoorbeeld een doelpunt te kunnen forceren indien nodig. Als dat inderdaad de insteek is dan ben ik gewoon tevreden met deze transfer.

12 juni 2024 om 08:24

Hadj Moussa, daar noem je er nog 1. Begrijp nog steeds niet waarom Feyenoord deze speler heeft gehaald. Lijkt mij daar totaal niet te passen. Heb het idee dat dit gedaan is in een soort van vlaag van verstandsverbijstering.

Over deze Argentijn, grappig om te zien hoe zijn statistieken enorm verschillen bij de 2 clubs waar hij speelde. Maar als je na 90 wedstrijden 1 op 2 loopt kun je wel scoren, dus dit lijkt me een verstandige gok.

12 juni 2024 om 09:21

Hoezo? Hadj Moussa is een type buitenspeler welke eerder nog niet rondliep in de selectie. Afgelopen seizoen waren de buitenspelers veelal de zwakke schakels bij Feyenoord, op af en toe Paixão of Minteh na. Voorderest had Feyenoord niemand om in te brengen, die met zijn kwaliteiten ook daadwerkelijk het verschil kon maken. Hadj Moussa is een onvoorspelbare, technische buitenspeler. Die kan wel uit het niets iets forceren, dus zo gek is die transfer nog niet. Of hij het niveau heeft, dat weet je bij geen enkele transfer van te voren. Maar goed, het is dan ook een beoogd wisselspeler. Net als deze Carranza, die gezien word als 3e(!!!) spits.

12 juni 2024 om 09:39

Je vergeet Ivanusec denk ik, Sauer liet ook talent zien.

12 juni 2024 om 09:41

Hoezo niet? Nou ik heb hem eigenlijk niets anders zien doen dan een hele hoop scharen achter elkaar waarna hij de bal verspeelt of zelf op doel schiet zonder te kijken naar zijn medespelers.

Ook het feit dat hij vaker te laat komt, en trainer Sturing zelfs 'woedend' was op hem omdat hij niet het gevoel had dat hij met zijn club bezig was, lijkt mij geen goed voorteken. Maar ik hoop dat ik het mis heb!

12 juni 2024 om 10:14

Hadj Moussa als vervanger van Jahanbakhsh is gewoon een upgrade.

12 juni 2024 om 11:33

@gilau,

Wat had je verwacht na zoveel scharen en zoveel doelpunten? Dan was hij al niet meer te halen voor Feyenoord. Vergeet niet deze jongen komt voor Jahanbaks dus niet eerste 11 op dit moment.

Hij heeft een kwaliteit, hopelijk kan de nieuwe trainer en staf het beter maken.

12 juni 2024 om 08:42

Wat er de afgelopen seizoenen wel duidelijk was, was dat de breedte gewoon niet goed genoeg was. Dit is een potentiële 1e spits, wellicht 2e spits. Ueda/gimenez zal vertrekken, want de 1e is niet goed genoeg, dat is duidelijk. De 2e staat vol in de belangstelling.

Smal is een ideale breedte versterking voor achter Hartman. Heeft veel ervaring, kan hoog spelen en heeft een goede voorzet. Dus ik begrijp het wel en zeker transfervrij.

De echte transfers zullen gaan komen, wanneer er ook daadwerkelijk spelers vertrekken.

De eerste zal normaal gesproken Luts zijn.

12 juni 2024 om 08:56

Feyenoord doet het juist goed. Niet te snel op grote voet gaan leven maar eerst ook een financiële buffer opbouwen voor mindere jaren. Nu 2 goedkope backups gehaald

12 juni 2024 om 08:58

DtK komt uit die markt. Volgt bepaalde spelers daar waarschijnlijk al jaren sinds de tijd dat hij nog in Zuid Amerika werkte. Dus wat voor ons onbekend is, hoeft dat voor hem niet te zijn en wil dus ook niet zeggen dat het een gokje is. En als het wel een gokje zou zijn, dan in ieder geval toch iemand die in Amerika 1 op 2 loopt.

Nu nog Ginenez slijten voor een goede prijs. Maar lijkt me door deze (aanstaande) deal wel duidelijk dat ie vertrekt
Wel opmerkelijke stats in de MLS als het in Miami helemaal niet lukt. Ook niet heel erg jong met het oog op doorverkopen.
Ben benieuwd, dat wel.

12 juni 2024 om 07:40

Gaat waarschijnlijk nog wel even duren voordat clubs concreet worden voor Gimenez. Zodra de eerste spits verkocht wordt gaat de carrousel draaien. Ik hoop voor Feyenoord dat Napoli Osihmen voor 120 mil weet te slijten, dan kunnen ze de hoofdprijs voor Gimenez ontvangen.

12 juni 2024 om 07:52

Het schijnt de derde spits te worden (we grepen dit jaar ook paar keer mis). Als Gimenez vertrekt komt er een nieuwe spits die het met Ueda gaat uitvechten.

12 juni 2024 om 08:29

Best prijzig voor een derde spits toch? Salaris van ruim een half miljoen, tekengeld. Lopen er geen talenten die de rol van derde spits kunnen pakken? Vooral omdaf Gimenez en Ueda al wat hebben gekost en zij beiden geen derde spits zullen worden.

12 juni 2024 om 08:47

Vorig jaar hebben we een aantal maal met een vleugelspeler als spits gespeeld of met Lingr. De onder 21 heeft de dubbel gewonnen, maar er zit geen spits bij die nu al mee kan. Met minimaal 43 wedstrijden gaat er hoe dan ook speeltijd komen voor een derde spits.

12 juni 2024 om 14:19

Ik vind derde spits ook een waardeloze positie voor een jeugdspeler. Je maakt misschien 10% van de minuten die je kan maken, terwijl je ook bij een Dordrecht of misschien zelfs in de eredivisie ervaring op had kunnen doen.

Het is een gok,maar wel een logische. Hij lijkt aan zijn dorbraak bezig. Ik las dat hij dit seizoen ineens op 10 goals uit 15 wedstrijden staat. Een hoger moyenne dan daarvoor. Of het zit even mee of hij breekt door. Als je nog een jaar wacht is hij wellicht onhaalbaar. Dus met een beetje geluk haal je voor weinig een goede spits die bovendien vanwege zijn nationaliteit gewild zal zijn in Zuid Europa.

Ben tegenwoordig erg sceptisch over spelers die vanuit de MLS overkomen naar de Eredivisie, na ervaring met Bassett en hoe het verging met Mihajlovic bij AZ (nu weer terug naar Mls). Beide goede spelers ofwel talenten, maar konden het hier niet laten zien.

Anderzijds snap ik de gok en was er vorig jaar al de wens voor een 3e spits. Dus in dat kader; prima deal en zeer benieuwd hoe hij het gaat doen.

12 juni 2024 om 07:26

Tsja, Lopez is ook een voorbeeld. Heeft wel kwaliteiten, maar soms ook weer erg slecht. Lastig in te schatten, dat niveau

12 juni 2024 om 07:35

Lopez inderdaad ook een goed voorbeeld, al was dat daar ook een 'maar' een prima speler en sowieso een gokje.

12 juni 2024 om 07:28

Ik weet dat je niet af mag gaan op Youtube compilaties, maar ik ben nou ook niet echt onder de indruk van de beelden haha

12 juni 2024 om 07:38

Haha nee ben ik ook niet echt. Maar het zal dus vooral een 2e/3e spits zijn als ik het allemaal mag geloven.

12 juni 2024 om 08:59

Bassett was zelfs bij Fortuna bankspeler.

Perfecte spits voor Feyenoord, dit zegt mij dat het bod op Gimenez goed genoeg is geweest. Doet toch wonderen om net zoals Leipzig te scouten, dat doen ze goed in Rotterdam. ( Data scouting voor de gene die dat zich afvragen)

Zou Van Basten weten wie dit is?
On: het is de gok waard voor zo’n bedrag.

Feyenoord heeft natuurlijk nog steeds beperkte middelen. Ze roeien met de riemen die zij hebben. Prima beleid toch?

Heb alleen een compilatie video gezien, maar ben nog niet heel overtuigd. Als die niets kost dan prima als 2e/3e spits.

Ik kan hier geen zinnig woord over zeggen. Maar leuk dat feyenoord wat creatiever lijkt te scouten tegenwoordig.

Volgens andere bronnen gaat deze jongen het met Ueda uitvechten van uitgaande dat Gimenez vertrekt. Dan schakelt Feyenoord door naar een jonge spits.

Van Hadj Moussa, Smal en deze jongen word ik alleen nog niet vrolijk.
Al moeten de top prio kandidaten natuurlijk nog komen.

Enige positieve noot, we geven weinig geld uit voor 3 spelers.

12 juni 2024 om 20:49

'enige positieve noot, we geven weinig geld uit voor 3 spelers.'

Met Nadje binnenkort 4 spelers en dat heeft Te Kloese natuurlijk expres gedaan zodat er meer salaris en transferbudget beschikbaar is voor de basiswaardige spelers.

Laag prijskaartje dus de gok wel waard, beetje een 50/50 waar je flinke winst kan maken mocht die het goed doen, en anders minimaal verlies.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren