voetbalzone

'Feyenoord hoeft niet te bellen, die club heeft me te veel pijn gedaan'

Bart Kruyt05 aug 2014, 09:25
Laatst bijgewerkt: 05 aug 2014, 09:25
Advertentie

Voor PEC Zwolle zal het nog erg lastig worden om Kamohelo Mokotjo voor de club te behouden. De middenvelder werd al in verband gebracht met Ajax en PSV en het Algemeen Dagblad meldt dat ook FC Twente, Anderlecht en Club Brugge Mokotjo op de korrel hebben. De Zuid-Afrikaan voelt wel wat voor een stap hogerop, maar sluit een transfer naar Feyenoord in ieder geval uit.

voetbalzone

De 23-jarige Mokotjo ging vorig jaar van Feyenoord naar PEC en ziet een terugkeer absoluut niet zitten. "Feyenoord hoeft niet meer te bellen. Die club heeft me te veel pijn gedaan", zegt de middenvelder in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Ik werd er nauwelijks opgesteld en als dat al gebeurde, dan was dat niet op een plek die ik ambieerde."

Dat hij nu goed presteert bij PEC en al twee prijzen pakte met de club uit Overijssel, voelt voor Mokotjo niet als wraak. Hij zegt dat hij Feyenoord altijd een geweldige club zal blijven vinden en dat hij zichzelf goed genoeg voelde, maar dat Ronald Koeman daar anders over dacht. "Daar heb ik uiteindelijk wel de energie uit gehaald om, vooral voor mezelf, te bewijzen dat ik wel goed genoeg ben."

Bezig met laden …