voetbalzone

Feyenoord hoopt na duels met Serie A-club en Spanjaarden klaar te zijn

Peter Nusselder25 jun 2013, 12:26
Laatst bijgewerkt: 25 jun 2013, 12:26
Advertentie

Feyenoord heeft het programma voor de voorbereiding op het komende seizoen rond. De selectie van trainer Ronald Koeman verblijft van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli in Noord-Italië en zal daar op woensdag 24 juli een oefenwedstrijd afwerken tegen het gepromoveerde Hellas Verona.

/

De nieuwkomer in de Serie A is de tegenstander in Trento, melden de Rotterdammers dinsdag op hun officiële website. De voorbereiding op het nieuwe seizoen is daarmee gecompleteerd. De traditionele openingswedstrijd in eigen stadion vindt plaats op zondag 28 juli; het Spaanse Getafe komt dan op bezoek in De Kuip, waarna de ploeg van Koeman klaar moet zijn voor de Eredivisie.

Woensdag staat de eerste training voor Koeman en zijn spelers op het programma, het eerste oefenduel wordt anderhalve week later afgewerkt; de amateurs van Sportclub Feyenoord zijn dan de opponent. Tijdens het trainingskamp in Ermelo komen de Rotterdammers bovendien uit tegen FC Horst, HHC Hardenberg en ASWH. Op zaterdag 20 juli wordt er vriendschappelijk gevoetbald tegen FC Dordrecht.

Bezig met laden …