voetbalzone

Feyenoord-huurling maakt indruk: 'Een slimme speler en hij werkt hard'

Matthijs van Laar08 mrt 2016, 10:52
Laatst bijgewerkt: 08 mrt 2016, 10:52
Advertentie
/

De samenwerking tussen Cardiff City en Lex Immers is vooralsnog een succesverhaal. De aanvallende middenvelder, die tot het eind van het seizoen wordt gehuurd van Feyenoord, was afgelopen weekend in het duel met Bristol City (0-2) opnieuw belangrijk met een doelpunt. Het betekende alweer zijn derde goal in Britse dienst.

Ploeggenoot Stuart O’Keefe is blij met de 29-jarige Nederlander, die meteen kon rekenen op een basisplaats. “Hij is onder zware omstandigheden binnengekomen, maar hij heeft het zeer goed gedaan”, zegt de middenvelder in gesprek met de BBC. “Lex is een slimme speler. Hij ziet de ruimtes heel goed en werkt hard voor het team. Hij is een waardevolle toevoeging voor ons.”

Immers heeft met zijn tijdelijke werkgever de komende maanden nog alles om voor te spelen. De club uit Wales staat momenteel zevende in de Championship, in punten op gelijke hoogte met Sheffield Wednesday, dat zesde staat. De nummers drie tot en met zes spelen aan het eind van het seizoen play-offs voor promotie naar de Premier League. Cardiff City heeft een optie tot koop op Immers.

Bezig met laden …