Boubacar TraoreImago

Feyenoord informeert in Premier League naar concurrent voor Zerrouki

Jeroen van Poppel26 aug 2024, 20:11
Laatst bijgewerkt: 26 aug 2024, 20:11
Advertentie

Feyenoord onderzoekt de mogelijkheden om Boubacar Traoré weg te halen bij Wolverhampton Wanderers, zo meldt Voetbal International. De Rotterdammers hebben geïnformeerd naar de beschikbaarheid van de 23-jarige middenvelder.

Traoré speelt sinds twee jaar voor Wolverhampton. De Premier League-club huurde Traoré aanvankelijk met een optie tot koop van FC Metz, die vorig jaar werd gelicht. The Wolves betaalden elf miljoen euro aan de Franse club.

Op dit moment lijkt Traoré niet op veel speeltijd te hoeven rekenen. De controlerende middenvelder zat zondag tegen Chelsea (2-6 verlies) de hele wedstrijd op de bank. Bij de seizoensopening van de Premier League tegen Arsenal werd hij zelfs buiten de wedstrijdselectie gelaten.

Traoré heeft inmiddels 38 officiële wedstrijden voor Wolverhampton gespeeld, waarvan 13 als invaller.

Voor het nationale elftal van Mali speelde Traoré in 2022 één interland. Hij zat deze zomer bij de selectie voor de Olympische Steden, waar Mali al vroeg uitgeschakeld was.

Feyenoord kan versterking gebruiken op de positie van controlerende middenvelder. Mats Wieffer werd deze zomer voor een recordbedrag van 32 miljoen euro verkocht aan Brighton & Hove Albion.

Zondag startten bij Feyenoord Ramiz Zerrouki en de jongeling Gjivai Zechiël als controlerend blok tegen Sparta Rotterdam (1-1). Zerrouki maakte een zwakke indruk en pakte na een uur spelen zijn tweede gele kaart. Ook Chris-Kévin Nadje, die recent door Feyenoord werd overgenomen van RC Lens, kan op die plek spelen.

Bezig met laden …