voetbalzone

'Feyenoord is een haalbare kaart, dat is laatste jaren anders geweest'

Daniel Cabot Kerkdijk06 aug 2010, 20:23
Laatst bijgewerkt: 06 aug 2010, 20:23
Advertentie

AA Gent moet het in de play-offs van de Europa League opnemen tegen Feyenoord en daar is de nummer twee van afgelopen seizoen blij mee. Manager Michel Louwagie ziet kansen voor zijn ploeg tegen de Rotterdamse club. "Ik ben heel tevreden met deze loting", stelt Louwagie. "Feyenoord is een haalbare kaart."

"De laatste jaren is het voor Gent wel anders geweest, met AS Roma en Dynamo Kiev", vertelt Louwagie aan Sporza. " Maar we mogen niet te vroeg victorie kraaien, Feyenoord zal wel hetzelfde denken. Ik schat de kansen op 50/50. Feyenoord is nog altijd een grote naam, maar heeft het de laatste jaren moeilijk gehad. Gent op zijn sterkst moet minstens met gelijke middelen kunnen strijden tegen dit Feyenoord."

"Iedereen, van de technische staf tot de spelers, is tevreden met Feyenoord", zegt Louwagie. "Bayer Leverkusen, bijvoorbeeld, zou toch lastiger geweest zijn. Rotterdam is ook maar 150 km ver, dus verwacht ik dat veel Gentenaars mee de verplaatsing zullen maken. Meer dan naar Kiev toch. En nog een voordeel is dat we de return in eigen huis spelen. Hoogmoed zou misplaatst zijn, maar we hebben toch de gezonde overtuiging dat het kan. Wij willen heel graag."

Bezig met laden …