voetbalzone

‘Feyenoord is eruit en houdt Kazim-Richards in De Kuip’

Erik van Dam22 apr 2015, 09:26
Laatst bijgewerkt: 22 apr 2015, 09:26
Advertentie

Het ziet er volgens De Telegraaf naar uit dat Colin Kazim-Richards ook in het seizoen 2015/16 voor Feyenoord voetbalt. De Turkse Engelsman wordt dit seizoen gehuurd van Bursaspor en eerder dit seizoen werd al duidelijk, dat Feyenoord als enige de mogelijkheid heeft hem in de zomer transfervrij vast te leggen. De volksclub zal dat naar alle waarschijnlijkheid ook doen.

voetbalzone

Volgende week zal Kazim-Richards met Feyenoord om tafel gaan, om de voorwaarden te bespreken voor een langer verblijf in De Kuip. Hij gaf dit seizoen al herhaaldelijk aan dat hij zich heel goed voelt bij de club en dat hij erg graag zou willen blijven. Feyenoord is aan gaan voelen als een tweede thuis en Kazim-Richards wil ook in het nieuwe seizoen zijn bijdrage leveren. Dirk Kuyt komt hem sowieso vergezellen in de aanvalslinie.

De 28-jarige Kazim-Richards maakte dit seizoen 11 doelpunten in 24 competitieduels. In de Europa League was hij goed voor één treffer in zeven wedstrijden. Zijn goede prestaties bij Feyenoord leverden hem een nieuwe oproep voor het Turkse nationale elftal op: in maart maakte hij tegen Nederland zijn comeback als international.

Bezig met laden …