voetbalzone

‘Feyenoord is eruit: Van Geel praat met Albers over zakelijke deel’

Erik van Dam14 mrt 2015, 06:00
Laatst bijgewerkt: 14 mrt 2015, 06:00
Advertentie

Het ziet ernaar uit dat Feyenoord vol voor Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst gaat, als trainersduo voor de komende jaren. Afgelopen maandag meldde Voetbal International al dat Martin van Geel een gesprek had gevoerd met de twee assistent-trainers van Fred Rutten. Dat was toen nog een informele sfeer. Het Algemeen Dagblad stelt nu dat er inmiddels ook gesproken is met Guido Albers.

voetbalzone

Hij vertegenwoordigt zowel Van Gastel als Van Bronckhorst op zakelijk gebied en dat Van Geel nu ook met hem heeft gepraat, geeft aan dat het zakelijke deel van de onderhandelingen al is aangebroken. Op sportief gebied lijken Feyenoord, Van Gastel en Van Bronckhorst dus reeds dicht naar elkaar toe te zijn gegroeid. Na dit seizoen vertrekt Rutten, omdat zijn visie en die van de club te ver uiteen liggen.

Er werd volgens de ochtendkrant ook gepraat over de aanstelling van een derde trainer, een ervaren schakel. Eerder maakten de media al melding van een ‘Hennie Spijkerman-rol’ voor een nieuw aan te trekken trainer in De Kuip. Ajax-trainer Frank de Boer kreeg Spijkerman, die in tegenstelling tot hijzelf al gepokt en gemazeld was als hoofdtrainer, naast zich en was daar zeer enthousiast over.

Bezig met laden …