voetbalzone

'Feyenoord is mijn club, maar ik heb wel mijn lidmaatschap opgezegd'

Daniel Cabot Kerkdijk17 nov 2012, 13:20
Laatst bijgewerkt: 17 nov 2012, 13:20
Advertentie

Mario Been staat in België met RC Genk op de derde plek, drie punten achter koploper Anderlecht. De oefenmeester krijgt vooral complimenten voor de manier waarop hij zijn ploeg laat spelen. Na zijn gedwongen vertrek bij Feyenoord is Been langzaam weer de oude geworden, zo claimt hij.

/

"Ik was na mijn vertrek bij Feyenoord heel wantrouwend", vertelt Been aan het Algemeen Dagblad. "In Rotterdam hebben mensen mij laten vallen van wie ik het nooit had gedacht. Het liefst praat ik niet meer over die periode, ik wil voorkomen dat mensen denken 'daar heb je hem weer'. Uiteindelijk heeft het mij ook sterker gemaakt. Mijn afscheid bij Feyenoord was een wijze levensles."

"Ik heb er veel met mijn vrouw Astrid over gesproken. Zij zei op een gegeven moment 'laat het achter je, kijk vooruit'. Dat was terecht. Feyenoord is mijn club. Ja, nog altijd. Ik voel mij ook een echte Feyenoorder. Maar ik heb wel mijn lidmaatschap opgezegd. Ik ben er niet meer terug geweest, dat heeft tijd nodig. Dat heeft natuurlijk met bepaalde personen te maken, namen noem ik niet meer."

Bezig met laden …