voetbalzone

Feyenoord kijkt naar Europa en wil aanwinst zo snel mogelijk presenteren

Matthijs van Laar14 aug 2014, 09:15
Laatst bijgewerkt: 14 aug 2014, 09:15
Advertentie
voetbalzone

Feyenoord hoopt Colin Kazim-Richards op zeer korte termijn te mogen verwelkomen. De club is in gesprek met Bursaspor over de voorwaarden van de huurdeal en wil daar vaart achter zetten om de speler beschikbaar te hebben voor het Europa League-treffen met Zorya Luhansk van volgende week donderdag.

Grote vraag is echter of de 27-jarige aanvaller bij aankomst meteen inzetbaar is. Eind februari kwam hij voor het laatst in actie voor Bursaspor en volgens het Algemeen Dagblad bestaan er twijfels over de fysieke gesteldheid van de 35-voudig Turks international. Afgelopen seizoen toverden de Rotterdammers bijvoorbeeld Otman Bakkal uit de hoge hoed, die vervolgens vanwege een gebrek aan conditie en ritme niet bruikbaar bleek.

Zeker is in ieder geval dat Wesley Verhoek en Ruben Schaken bij de komst van Kazim-Richards definitief mogen uitzien naar een andere werkgever. De twee buitenspelers kregen al eerder te horen dat zij overbodig zijn. Feyenoord blijft overigens gewoon verder zoeken naar een nieuwe spits. John Guidetti is op dit moment de belangrijkste gegadigde om de plek van Graziano Pellè over te nemen.

Bezig met laden …