voetbalzone

Feyenoord komt niet met klacht tegen Vitesse: 'Dat heeft geen zin'

Bart Kruyt06 feb 2013, 10:20
Laatst bijgewerkt: 06 feb 2013, 10:20
Advertentie

Kelvin Leerdam beschikt over een aflopend contract bij Feyenoord en zal zijn loopbaan na dit seizoen vervolgen bij Vitesse. De Arnhemmers probeerden de verdediger annex middenvelder in januari al binnen te halen en technisch directeur Ted van Leeuwen bereikte zelfs een akkoord met Feyenoord over een transfersom. De sportbestuurder bleek zijn hand echter te hebben overspeeld.

/

Van Leeuwen gaf aan dat Vitesse 450.000 euro wilde betalen, maar toen Leerdam in Arnhem aankwam, weigerde algemeen directeur Erwin Kasakowski zijn handtekening te zetten. Volgens de Duitser had Van Leeuwen niet meer dan 300.000 euro mogen bieden. De transfer ging dus niet door en zodoende kende de opmerkelijke soap alleen maar verliezers. Feyenoord is ondanks de vreemde gang van zaken niet van plan om een klacht in te dienen.

"Dat heeft geen zin", zegt technisch directeur Martin van Geel van de Rotterdammers in Voetbal International. "Ted belde mij en deed een bod. Dan ga ik ervan uit dat ik praat met iemand die daartoe bevoegd is. Als ik hem nou als eerste zou hebben gebeld, had ik misschien moeten vragen met wie ik moest onderhandelen. Wat ik wel weet, is dat Vitesse dit niet netjes heeft gedaan."

Bezig met laden …