voetbalzone

Feyenoord krijgt advies: ‘Ze moeten hem met gierende banden terughalen’

Erik van Dam25 apr 2014, 20:27
Laatst bijgewerkt: 25 apr 2014, 20:27
Advertentie

Afgelopen zondag won PEC Zwolle voor het eerst in de clubhistorie de KNVB Beker, door Ajax in De Kuip met 5-1 af te drogen. Eén van de spelers die al het hele seizoen goed presteert bij PEC is Kamohelo Mokotjo. De 23-jarige middenvelder is een vaste waarde in het team van Ron Jans en geniet van zijn status, na enkele moeilijke jaren bij Feyenoord. De Rotterdammers zouden hem nu best weer kunnen gebruiken, denkt Geert den Ouden.

voetbalzone

De oud-aanvaller zegt tegen RTV Rijnmond dat Feyenoord eens goed moet nadenken over een hernieuwde samenwerking met Mokotjo. In 2009 haalde de club hem op bij SuperSport United in zijn vaderland Zuid-Afrika. In de seizoenen die volgden werd Mokotjo echter nooit een belangrijke speler en daarom toog hij vorig jaar zomer naar Zwolle. Daar wordt hij wél geprezen en gewaardeerd.

“Bij Feyenoord viel hij eigenlijk niet op, maar als je hem nu ziet ....ze moeten hem met gierende banden terughalen”, zegt Den Ouden complimenteus. “In de bekerfinale tegen Ajax was hij bij PEC Zwolle de heerser op het middenveld. En dan moet je hem ook een basisplaats garanderen als je hem terughaalt”, vindt de voormalig aanvaller. Mokotjo heeft nog een doorlopend contract in het IJsseldeltastadion.

Bezig met laden …