voetbalzone

‘Feyenoord krijgt tegen de verwachting in een nieuw bod binnen op spits’

Noel Korteweg14 jul 2023, 21:50
Laatst bijgewerkt: 14 jul 2023, 21:50
Advertentie

Rangers heeft zich deze week weer gemeld voor Danilo, zo meldt 1908.nl. De Schotten leken de concrete interesse in de Braziliaanse spits van Feyenoord te laten varen na de komst van zowel Cyriel Dessers als Sam Lammers, maar deze week is er een nieuw bod neergelegd bij de Rotterdammers. Danilo is een ‘riant en meerjarig’ contract aangeboden, zo klinkt het.

Eind juni werd al bekend dat Rangers interesse had in Danilo. The Gers leken echter af te zien van de komst van de aanvaller, aangezien Dessers en Lammers voor miljoenen werden binnengehaald. Daarnaast staan ook spitsen Kemar Roofe, Antonio Colak en Fashion Sakala nog altijd onder contract op Ibrox. Voor Colak is echter veel interesse, terwijl Roofe afgelopen seizoen liefst 35 duels miste wegens een zware knieblessure.

Rangers heeft zich daarom toch weer gemeld bij Feyenoord voor Danilo, die een ‘riante en meerjarige aanbieding’ op zak heeft. Michael Beale, de oefenmeester van de Schotten, is groot fan van de spits van de Rotterdammers. The Gers zouden met de nieuwe aanbieding ‘meer in de buurt komen’ van de vraagprijs die Feyenoord hanteert. Journalist Pranav Shahaney van Breaking Media Limited meldde eind juni dat de Nederlandse landskampioen inzet op een bedrag tussen de 5,8 en 8,1 miljoen euro.

Danilo, die bij Ajax, Jong Ajax en FC Twente al goede statistieken kon overbruggen, heeft het in zijn debuutseizoen bij Feyenoord prima gedaan. De rechtspoot kwam – als enige selectiespeler – in alle 48 officiële wedstrijden die de Rotterdammers speelden in actie, maar moest het in de tweede seizoenshelft doen met een rol als invaller. Danilo was goed voor veertien doelpunten en vier assists. In De Kuip zal hij het ook komend seizoen moeten doen met een rol als reservespits, daar hij Santiago Giménez voor zich moet dulden in het elftal van Arne Slot. De trainer posteerde Danilo afgelopen seizoen regelmatig op de nummer 10-positie, achter de Mexicaanse smaakmaker.

Bezig met laden …