voetbalzone

Feyenoord lijkt selectiespeler te moeten verkopen bij transfer Tapia

Bart Kruyt18 dec 2015, 07:50
Laatst bijgewerkt: 18 dec 2015, 07:50
Advertentie

Feyenoord wil zich voor januari versterken met Renato Tapia, maar dan zal er wel een speler plaats moeten maken in de kleedkamer. Volgens Voetbal International zou de komst van Tapia het salarisbudget van de Rotterdammers dusdanig beperkt maken, dat een verkoop van een selectiespeler noodzakelijk lijkt te zijn. De vraag is aan wie Feyenoord dan denkt.

voetbalzone

De twintigjarige Tapia wordt gezien als de opvolger voor Tonny Vilhena, die over een aflopend contract beschikt. Feyenoord kan dus alleen in januari nog wat verdienen aan de zelf opgeleide middenvelder, maar Vilhena heeft laten weten dat hij niet bezig is met een vertrek in januari. Dat zou natuurlijk kunnen veranderen als bijvoorbeeld Southampton weer concreet wordt; Ronald Koeman heeft al aangegeven dat Vilhena nog steeds op zijn lijstje staat.

Martijn Krabbendam, Feyenoord-watcher voor Voetbal International, speculeert op Twitter over een vertrek van Colin Kazim-Richards. De aanvaller was vorig jaar nog de eerste keus in de spits bij Feyenoord en werd definitief overgenomen van Bursaspor, maar dit seizoen krijgt Michiel Kramer de voorkeur in de punt van de aanval. Giovanni van Bronckhorst kan ook nog beschikken over Anass Achahbar en weet dat Dirk Kuyt of Lex Immers ook in de punt van de aanval zouden kunnen spelen.

Bezig met laden …