voetbalzone

Feyenoord lijkt te rekenen op Martins Indi en stuurt linksback tijdelijk weg

Gijs Freriks02 sep 2013, 19:52
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2013, 19:52
Advertentie
/

Feyenoord verhuurt Lucas Woudenberg aan partnerclub Excelsior. Dat maakt de Eredivisionist maandagavond via de officiële kanalen bekend. De negentienjarige linksback maakte nog nooit zijn opwachting in het eerste elftal van Feyenoord. Met het vertrek van Woudenberg lijkt de club uit Rotterdam-Zuid ervan uit te gaan dat Bruno Martins Indi blijft.

Everton zou de Oranje-international graag willen inlijven, maar zou pas zaken kunnen doen bij een vertrek van Leighton Baines naar Manchester United. Die transfer lijkt niet meer van de grond te komen en hierdoor lijkt een langer verblijf van Martins Indi in De Kuip onvermijdelijk. Overigens zouden the Toffees naar verluidt acht miljoen euro willen betalen voor de verdediger. Martins Indi, 21 jaar, ligt nog tot medio 2016 bij Feyenoord vast.

Woudenberg sloot in de voorbereiding van dit seizoen bij de selectie van Ronald Koeman aan, maar door de concurrentie hoeft de jeugdinternational niet op veel speeltijd te rekenen. “Bij Excelsior kan Lucas ervaring op gaan doen in het betaalde voetbal. Dat is belangrijk voor zijn verdere ontwikkeling”, zegt technisch directeur Martin van Geel op de website van Feyenoord.

Bezig met laden …