voetbalzone

Feyenoord meldt zich weer bij Twente na ontwikkelingen rondom Immers

Daniel Cabot Kerkdijk20 jan 2016, 19:01
Laatst bijgewerkt: 20 jan 2016, 19:01
Advertentie

Feyenoord en FC Twente zijn weer in gesprek over een transfer van Renato Tapia naar Rotterdam, zo meldt FOX Sports. De twintigjarige middenvelder geniet al langer interesse van Feyenoord, dat tot dusver echter niet aan de vraagprijs van de Enschedese club voldeed. Het contract van Tapia met FC Twente loopt volgend jaar zomer ten einde.

voetbalzone

Het initiële bod van Feyenoord op Tapia, naar verluidt anderhalf miljoen euro, lag ver onder de vraagprijs die FC Twente hanteert. De Rotterdamse club liet vervolgens niets meer van zich horen, maar de mogelijke transfer van Lex Immers naar Cardiff City of Duitsland heeft er volgens de televisiezender voor gezorgd dat men weer concreet is geworden.

Een eventueel vertrek van Immers zorgt ervoor dat het vrijgekomen salaris besteed kan worden aan het binnenhalen van Tapia. “Bij Feyenoord krijgt hij de mogelijkheid om zich te laten zien op een internationaal podium”, zei zaakwaarnemer Carlos González bijna een week geleden. “Uiterlijk volgende week hebben we definitief duidelijkheid. Anders gebeurt het in juni.”

Bezig met laden …