voetbalzone

Feyenoord mist mogelijk een dozijn aan spelers

21 aug 2008, 13:03
Laatst bijgewerkt: 21 aug 2008, 13:03
Advertentie
Het zou nog wel eens een ware puzzel kunnen worden voor trainer Gertjan Verbeek om een representatief Feyenoord op de been te brengen in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. De oefenmeester mist sowieso zes spelers, maar kan daar mogelijk nog eens zes bij optellen voor het duel van aankomend weekend tegen landskampioen PSV.

Sowieso afwezig zijn de twee Olympiërs: Jonathan de Guzman (pijnlijke lies) en Roy Makaay (gebroken voet). Daarnaast zijn Karim el Ahmadi (liesbreuk), Andwelé Slory (hamstring), Theo Lucius (hamstring) en Sherif Ekramy (heup) niet fit genoeg. De laatstgenoemde liep zijn blessure tijdens het oefenduel met Konyaspor op. De doelman kwam na een hoge bal ongelukkig op zijn heup terecht en heeft deze gekneusd.

Kevin Hofland is inmiddels wel op de goede weg terug. De centrale verdediger is inmiddels hersteld van zijn enkelblessure en traint weer mee met de groep. De wedstrijd van aankomend weekend komt echter te vroeg voor de mandekker. Danny Buijs en Nick Hofs hebben te kampen met lichte klachten en zijn nog een groot twijfelgeval.

Hetzelfde geldt voor Leroy Fer (liesklachten), Kermit Erasmus (bovenbeen) en John Dahl Tomasson. De aanvaller moest zich woensdagavond tijdens een oefeninterland met Denemarken na ongeveer een uur spelen laten wisselen, nadat hij een klap tegen zijn borst kreeg. Het is nog onduidelijk hoe het zit met zijn fysieke gesteldheid.
Bezig met laden …