voetbalzone

Feyenoord neemt geen genoegen met ‘nee’ en meldt zich opnieuw voor Zerrouki

Jordi Tomasowa29 aug 2022, 15:39
Laatst bijgewerkt: 29 aug 2022, 15:39
Advertentie

Feyenoord hoopt zijn selectie nog steeds te versterken met Ramiz Zerrouki, zo meldt Voetbal International. De 24-jarige middenvelder gaf zelf eerder al aan graag de stap naar Rotterdam te willen maken. Volgens VI houdt FC Twente vast aan een transfersom van acht miljoen euro.

Bij Feyenoord moet Zerrouki de opvolger worden van Fredrik Aursnes, die eerder deze maand voor vijftien miljoen euro de overstap naar Benfica maakte. De vraagprijs van acht miljoen euro is de Rotterdammers echter te gortig. VI weet dat Feyenoord eerder al een openingsbod van 4,5 miljoen euro exclusief bonussen bij FC Twente neerlegde, hetgeen direct door de Tukkers naar de prullenbak werd verwezen. Feyenoord wil de onderhandelingen over Zerrouki hervatten, maar door de stugge houding van FC Twente wil een mogelijke deal vooralsnog niet vlotten.

Jan Streuer, technisch directeur van FC Twente, liet volgens TC Tubantia vorige week aan de zaakwaarnemer van de middenvelder weten dat de club uiterlijk tot donderdag 25 augustus nog bereid was om tot verkoop over te gaan. Nu Feyenoord zich voor die deadline niet gemeld heeft, zou Twente in de laatste week niet meer van plan zijn om te verkopen.

Feyenoord kreeg vorige week al van Twente te horen dat het niet lang de tijd meer had om met een acceptabel bod voor Zerrouki te komen. Sindsdien had Streuer de Rotterdammers niet meer aan de telefoon. "Iedereen weet dat het in zo'n laatste week nog heel lastig is om zelf spelers te halen. We willen zelf ook sterk blijven. Met deze selectie moeten we een goed seizoen kunnen draaien en Feyenoord heeft alle tijd gehad. Ze hebben geloof ik al twaalf of dertien nieuwe spelers gehaald."

Zerrouki zelf gaf aan dat hij de stap naar Feyenoord graag zou maken. Toch moet hij zich opnieuw laten zien in de Grolsch Veste. "De club moet ook aan zichzelf denken", zegt Streuer daarover. De technisch directeur weet zeker dat zijn speler binnen afzienbare tijd alsnog een mooie stap gaat maken. "Ramiz is nog jong. Als hij een goed seizoen draait, dan komen er straks nog prachtige clubs voor hem.”

Bezig met laden …