voetbalzone

'Feyenoord of AZ? Als we zelf top zijn, kunnen we ze allebei hebben'

Bart Kruyt03 mrt 2016, 06:20
Laatst bijgewerkt: 03 mrt 2016, 06:20
Advertentie

FC Utrecht staat voor de zesde keer in de geschiedenis van de club in de finale van de KNVB Beker en gaat proberen om de ‘dennenappel’ voor de vierde keer te winnen. De ploeg van Erik ten Hag maakte woensdagavond geen fout in de halve finale tegen de amateurs van VVSB en neemt het in de eindstrijd op tegen Feyenoord of AZ; deze ploegen spelen donderdag nog tegen elkaar.

/

Bart Ramselaar heeft geen voorkeur: “Het maakt me niet zo uit. Als we zelf top zijn, kunnen we ze allebei hebben”, zegt de middenvelder in gesprek met Voetbal International. Ook Mark van der Maarel wilde niet kiezen: “Of ik een voorkeur heb voor Feyenoord of AZ als tegenstander in de finale? Nee, ik ben allang blij dat we erin staan”, aldus de back in gesprek met NU.

Coach Erik ten Hag is blij met zijn ploeg, maar wil nog niet aan De Kuip denken: “We gaan naar een mooie apotheose van het seizoen, maar we moeten zaterdag in de Eredivisie-wedstrijd tegen SC Heerenveen weer gewoon vlammen”, zei hij tegen FOX Sports. “De cup begraven we. Ik heb meer dan elf basisspelers, dus ze vechten samen maar uit met welke spelers ik die slotfase inga.”

Bezig met laden …