South Korea v Palestine - FIFA World Cup Asian 3rd Qualifier Group BGetty Images

Feyenoord ontvangt goed nieuws over Hwang In-beom

VOETBALZONE16 sep 2024, 22:00
Laatst bijgewerkt: 16 sep 2024, 22:33
Advertentie

Feyenoord heeft positief nieuws ontvangen over zomeraankoop Hwang In-beom in de aanloop naar de Champions League-wedstrijd tegen Bayer Leverkusen.

De Zuid-Koreaan ruilde Rode Ster Belgrado in voor Feyenoord op Deadline Day van de zomerse transferperiode, maar zijn debuut liet vooralsnog op zich wachten vanwege juridische formaliteiten.

Feyenoord laat nu weten dat Hwang zijn gecombineerde vergunning voor verblijf en arbeid heeft ontvangen van de autoriteiten en per direct kan trainen en wedstrijden kan spelen voor de grootmacht uit Rotterdam.

Dat betekent dat de 27-jarige middenvelder donderdag zijn debuut kan maken in De Kuip tegen Bundesliga-kampioen Bayer Leverkusen.

Hwang werd flink gemist bij Feyenoord afgelopen weekend tegen FC Groningen, daar de mannen van trainer Brian Priske een 0-2 voorsprong uit handen gaven en zich uiteindelijk tevreden moesten stellen met een 2-2 gelijkspel.

De toevoeging van Hwang aan de selectie zou wel eens slecht nieuws kunnen betekenen voor mede-nieuweling Chris-Kévin Nadje.

De Ivoriaan mocht verrassend aan de aftrap verschijnen tegen Groningen, maar wist niet te overtuigen in de Euroborg.

Een debuut tegen Leverkusen zou voor Hwang een terugkeer in de Champions League zijn. De middenvelder was eerder al op het hoogste Europese niveau actief namens Rode Ster en wist vorig seizoen tegen Manchester City nog te scoren.

Bezig met laden …