voetbalzone

‘Feyenoord op zoek naar versterking defensie én naar scorende aanvaller’

Peter Nusselder18 mei 2015, 08:20
Laatst bijgewerkt: 18 mei 2015, 08:20
Advertentie

Feyenoord had zich weken geleden al kunnen verzekeren van een ticket voor Europees voetbal, maar het seizoen zit er nog niet op voor de Rotterdammers, die de derde plaats in de Eredivisie kwijt zijn en nu via de play-offs een herkansing krijgen. Komende zomer moeten er versterkingen komen.

voetbalzone

Volgens het Algemeen Dagblad gaan de beleidsbepalers in De Kuip op zoek naar zowel een nieuwe verdediger als een extra aanvaller. In de defensie zou het gaan om een mandekker die links in het centrum kan spelen. Op rechts lijkt de jeugdige Wessel Dammers de stand-in te worden van Sven van Beek, daarnaast staat Terence Kongolo. Pas als Feyenoord er niet in slaag een aanwinst vast te leggen, zou de 35-jarige Joris Mathijsen voor die positie in aanmerking komen.

Er wordt bovendien naar aanvulling van de voorhoede gezocht, meldt het dagblad, ook al keert Fenerbahçe-spits Dirk Kuyt terug in Rotterdam en heeft de club ook Colin Kazim-Richards definitief overgenomen van Bursaspor. Een scorende aanvaller wordt naar verluidt noodzakelijk geacht voor de selectie van de nieuwe hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst, die de vertrokken Fred Rutten opvolgt.

Bezig met laden …