Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord presenteert nieuw thuisshirt: andere kraag, voor het eerst MediaMarkt

Laatste update:

Topspelers, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, X of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen van de voetbalwereld. In deze editie van VZ Social aandacht voor Feyenoord, dat het nieuwe thuisshirt heeft gepresenteerd.

Het nieuwe tricot van de Rotterdammers heeft een zwarte ronde kraag, waar Feyenoord dit seizoen nog met een V-hals speelde. De nieuwe hoofdsponsor MediaMarkt prijkt voor de eerste keer op de voorkant van het tenue.

Het nieuwe shirt wordt door Feyenoord met een gelikte video aangekondigd op sociale media. Igor Paixão, Ayase Ueda, Lutsharel Geertruida en Gernot Trauner fungeren als modellen in de video.

Het nieuwe thuisshirt van Feyenoord.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties

Heel gaaf shirt, alleen op een of andere manier moet ik meteen denken aan Tim de Cler. Dat is trouwens wel een hele fijne gedachten. Fijne maandag allen.

1 juli 2024 om 11:03
0

Tim de Cler die bij een opkomende dribbel het publiek gek maakte en uiteindelijk van gekkigheid niet meer wist wat hij moest, geweldig fragment van VI. Mooi shirt idd, vind de kraag wel vet!

1 juli 2024 om 11:14
0

De highlight van zijn carrière blijft toch die panna van Lukoki. Wat een legend.

1 juli 2024 om 13:54
0

Voordat iedereen comentaar levert, nee het ajax shirt is van achteren ook niet mooi. Maar ik vind hier de schouders niet mooi, het is niet zo strak als vorig jaar. het horen rechte lijnen te zijn Zeker van achteren gezien erg ontsierend. Kan erger maar had ook veel beter gekunt

1 juli 2024 om 11:04
0

Wat maakt het dat je van Tim de Cler een fijne gedachte krijgt? Ik vind het zorgelijk klinken!

1 juli 2024 om 11:10
0

Als voorzitter van de Tim de Cler Fanclub kan ik bevestigen dat er niets vreemd is aan fijne gedachten over Tim de Cler.

1 juli 2024 om 12:02
0

Bij de naam Tim de Cler moet ik denken aan die geweldige persconferentie van Mario Been na afloop van een verlies bij Excelsior uit. Tim vond het allemaal wel prima gaan de eerste helft, na die opmerkingen heeft ie de tweede helft niet meer gespeeld haha

1 juli 2024 om 12:22
0

Hahah ja stonden ze 3-0 achter ofzo, maar hij vond dat hij persoonlijk wel lekker bezig was

Ziet er goed uit. Castore is weer goed bezig.

De apotheker als model; wie had dat gedacht?

1 juli 2024 om 11:11
0

Dit is een dubbelganger. Duidelijk te zien aan de missende pleister.

1 juli 2024 om 11:57
0

Die dekselse broer van Ié weer!

Mooi shirt! Simpel en strak, de zwarte kraag is idd mooi.

Prima shirt, niks geks aan en het bij de basics gehouden, wat naar mijn idee altijd zou moeten bij een thuisshirt. Gooi alle (gekke) creativiteit maar in 3e shirts.

Nee, ziet er erg cheap uit zo met mediamarkt.

Hoop dat ze snel overstappen naar Nike of Adidas.

1 juli 2024 om 11:10
0

Mediamarkt maakt het niet he, das Castore

1 juli 2024 om 11:15
0

Vanwaar vind je het er goedkoop uitzien? Ik vind zelf namelijk het er simpel, strak en herkenbaar eruit zien. Iets wat voor mij altijd zo moet zijn bij een thuisshirt. Mediamarkt is gewoon de sponsor en deze tekst zo vind ik prima.

1 juli 2024 om 15:00
0

En Nike of Adidas met MediaMarkt erop ziet er dan niet cheap uit ofzo?

Het is rood met wit. Ik zeg top.

'Media' is wel slecht leesbaar..

Ieder heeft natuurlijk z'n eigen smaak, maar ik vind de zwarte randjes juist minder mooi.

Vind het ook basic eruit zien. Mediamarkt als sponsor, Castore als kledingsponsor. Het voelt net alsof Feyenoord gedegradeerd is en dan gewoon maar een shirtje toegeworpen kreeg. Ach ja. Gek genoeg heeft Castore voor de Glasgow Rangers wel mooie tenues weten te ontwerpen, maar ze komen dan ook uit Glasgow, Castore welteverstaan. Misschien dat het uittenue beter wordt.

1 juli 2024 om 12:00
0

Ik hou meestal wel van simpele shirtjes, vond het thuisshirt van Feyenoord afgelopen jaar jaloersmakend klassiek. Dit shirt vind ik dan weer iets te basic, beetje pyjama achtig. Denk dat het door de kraag komt, of dat verloop op de schouders. Maar als je ziet wat Ajax op de rug krijgt dit seizoen dan zou ik tekenen voor een basic pyjama shirtje

Ik denk ook wel dat als je Feyenoord fan bent je een heel ander gevoel krijgt bij zo'n retro shirt. Net als die oude Ajax shirts waar Cruyff in rondliep, kan me voorstellen dat een PSV of Feyenoord fan dat ook saai vind ogen en ik zou direct naar de fanshop fietsen om er een aan te schaffen.

1 juli 2024 om 13:21
0

Geen idee waar ze bij Adidas de laatste tijd mee bezig zijn, geven zowel Arsenal als Ajax debiele ontwerpen waardoor een shirt van een 8/10 naar een -8/10 gaat. Mensen zullen dit shirt vast wel wat vinden, want dat heb je altijd. Maar je kan in dit geval net zo goed zo'n fanshirt kopen bij een van die kraampjes naast de Kuip ipv dit geval van Castore. Ben je goedkoper uit ook.

Dat ronde logo van MediaMarkt had van mijn hoofd wel precies in het midden mogen staan...

1 juli 2024 om 11:52
0

Fijn. Nu ik dit gezien heb, ga ik me er het hele seizoen aan ergeren.

1 juli 2024 om 12:13
0

Saksenros65 zou dit niet een soort prototype zijn? Kan me toch niet voorstellen dat dat zo blijft

1 juli 2024 om 12:13
0

Vind deze sponsor sowieoso niet zo mooi staan met zo'n logootje in het (bijna) midden. Beetje rommelig. Een symmetrisch shirt zoals dat van Feyenoord werkt m.i. beter met gewoon een simpele korte sponsor als Fortis of ASR. Of gewoon dikke blokletters Stad Rotterdam Verzekeringen.

Dit, maar ook toen met Opel en Qurrent met zo'n enorm rond logo moet je gewoon van wegblijven vind ik. Maarja, uiteindelijk krijg je er goed voor betaald en aan de rugsponsor te zien is dat belangrijker volgens de beleidsbepalers dan hoe het eruit ziet.

Persoonlijk had ik het een stuk mooier gevonden met een v hals en dunnere zwarte randen.

Prima shirt, maar MediaMarkt is veel te breed op het shirt. Ziet er niet uit. Verder wel mooi met het zwarte kraagje en uiteindes van de mouwen.

Shirt ziet er prima uit. Had wat twijfels, voornamelijk ook door Mediamarkt als sponsor op de buik, maar vindt ze er strak opstaan!

Wel opvallend dat vrijwel geen enkele onomstreden basisspeler van het afgelopen seizoen model staat in de presentatie. Hancko, Wieffer, Timber, Gimenez zie ik allen niet voorbij komen. Enkel Geertruida.

Mogelijk naderende transfers waardoor ze voor dit groepje gekozen hebben?

ben geen fan van de zwarte ronde kraag, en ik vind dat dat rondje van de mediamarkt in het midden van de banen had moeten staan, nu vind ik dit erg storend

Heel erg mooie shirt! Zwarte rand is mooi!

Ik vind dat Mediamarkt het er maar goedkoop uit laten zien. Zeker in combinatie met Castore. Maar ieder z'n ding.

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren