voetbalzone

Feyenoord rekent niet langer op terugkeer van publiekslieveling

Bart Kruyt29 apr 2015, 08:10
Laatst bijgewerkt: 29 apr 2015, 08:10
Advertentie

Feyenoord maakte dinsdagavond bekend dat het de optie in het huurcontract van Colin Kazim-Richards licht en dat de aanvaller voor twee jaar, tot de zomer van 2017, tekent. Technisch directeur Martin van Geel maakte al snel bekend dat dit niet betekende dat de komst van John Guidetti van de baan is, maar in Rotterdam rekent men niet meer op de terugkeer van de publiekslieveling.

voetbalzone

Feyenoord heeft Guidetti al twee maanden geleden een aanbieding voor een meerjarig contract gedaan. Van zaakwaarnemer Paul Martin van de Wasserman Media Group begreep de club al snel dat er een flink verschil zit tussen wat de binnenkort transfervrije spits van Manchester City financieel verlangt en wat Feyenoord kan bieden, zo meldt het Algemeen Dagblad. Het ziet er op het moment dan ook niet naar uit dat Guidetti 'ja' zal zeggen tegen de Rotterdammers.

De aanvaller lijkt te willen wachten op aanbiedingen van clubs uit grotere competities; komen die niet binnen, dan zou Feyenoord weer in beeld kunnen komen. Guidetti speelde in het seizoen 2011/12 al voor de Kuipbewoners en maakte toen 20 doelpunten in 23 competitiewedstrijden. Feyenoord heeft de voorhoede voor volgend seizoen ook al versterkt met Dirk Kuyt.

Bezig met laden …