Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: ‘Ik sta open voor een nieuwe uitdaging’

Laatste update:

Ondrej Lingr weet nog niet waar hij komend seizoen speelt. Dat zegt de 25-jarige middenvelder van Feyenoord in gesprek met het Tsjechische SZ. Komende zomer activeren de Rotterdammers een verplichte koopoptie van naar verluidt 4 miljoen euro, die is opgenomen in het huurcontract met Slavia Praag. Toch blijkt een vertrek van Lingr niet ondenkbaar.

Feyenoord haalde Lingr afgelopen zomer vrij onverwachts binnen in de laatste week van de transferperiode. De dertienvoudig international van Tsjechië moet in Rotterdam genoegen nemen met een andere rol dan hij voor ogen had.

Lingr kwam tot dusver pas 371 minuten in actie namens Feyenoord, verdeeld over 25 optredens. Daarin was de rechtspoot goed voor drie doelpunten en een assist. Lingr scoorde onder meer het winnende doelpunt in de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen FC Groningen (2-1 winst).

Het artikel gaat verder onder de video
Meer video's

In gesprek met SZ is Lingr eerlijk over zijn lastige debuutjaar in De Kuip. “Het is niet optimaal. Deze manier van spelen is wel een enorme ervaring voor mij geweest. Ik heb in de Champions League gespeeld en dat was een grote stap voor mij. Helaas heb ik weinig gespeeld. Dat is jammer, want zowel de club als stad is geweldig, maar daar moet ik mee leven.”

Lingr zelf weet nog niet waar hij komend seizoen speelt. “We weten niet wat er gaat gebeuren, want er komt waarschijnlijk een nieuwe trainer. Een voetbalcarrière duurt maar kort en ik wil niet nog een jaar verliezen.”

“Mijn zaakwaarnemer en ik werken aan een oplossing en ik sta open voor een nieuwe uitdaging”, gaat Lingr verder. “Het zal uiteraard van Feyenoord afhangen of ze mij willen behouden of laten gaan. We hebben het nog niet met de club besproken, maar mijn zaakwaarnemer zal na het seizoen een gesprek hebben met de directie.”

Toch houdt Lingr de deur van De Kuip op een kier. “Als ik bij Feyenoord zou kunnen spelen, zou ik absoluut willen blijven, de club is fantastisch en ik ben hier verder heel gelukkig.” Een verhuur binnen de Eredivisie sluit de middenvelder wel uit. “Als ik in Nederland blijf, kan ik me niet echt voorstellen aan welke club ik verhuurd zou worden. Ik zou het liever in een ander land proberen.”

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Feyenoord-nieuws? Word nu lid van het Feyenoord Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Das snel haha.
Is een bruikbare speler voor de breedte, maar voetbal technisch gewoon heel matig. Dusja, ga je niet heel veel aan missen.

7 mei 2024 om 14:23

Wat een opmerking weer, ik lees dat hij 380 minuten heeft gemaakt. Daaruit basseer je dat hij voetbal-technisch matig is.

7 mei 2024 om 15:06

Slot liet eens ergens rond de winterstop een analyse los op Lingr en wat hij zou moeten doen om meer minuten te maken. Het is een leuke kerel en er komt energie bij als in het veld wordt gebracht, maar de conclusie van Slot was ook dat hij voetbal technisch moest verbeteren.

7 mei 2024 om 17:35

Er zijn ook mensen die trainingen bekijken

8 mei 2024 om 00:58

Kijk jij naar de trainingen dan?

Verfrissend eerlijk en realistisch. Lekkere speler om erbij te hebben, maar niet beter dan wie er in de basis staan. Een beetje een Linssen on steroids vind ik m.

7 mei 2024 om 13:02

Had ook wel een stuk meer speelminuten verdiend dit seizoen, maar Zerrouki moest altijd minuten maken.
Inderdaad hele nuttige speler die het verschil kan maken in het laatste kwart, maar ik zie volgend seizoen liever Milambo kansen krijgen op die positie.

7 mei 2024 om 16:18

Ik zag Lingr liever op 10 en dan Timber op 8 en Wieffer op 6. Beter dan het duo Zerrouki- Wieffer dat veel te vaak werd gebruikt.

Had van mij meer kansen mogen hebben. De keren dat hij inviel deed hij het redelijk tot redelijk goed.
Maar blijkbaar maakt hij het voor Slot niet moeilijk genoeg om zichzelf vaker in de basis te laten zetten.

7 mei 2024 om 12:54

Ben het wel met je eens. Ander type dan Stengs maar vind hij best de kans had mogen krijgen toen Stengs geblesseerd/uit vorm was. Maar goed, dat Slot liever koos voor Timber op 10 en Zerrouki erbij laat zien dat hij het niet echt in deze Lingr ziet zitten.

7 mei 2024 om 12:59

Timber is balvaster en speelt met meer zekerheid. Snap dat slot kiest voor zo’n speler dan op 10. Lingr is druistig, wellicht door de weinig kansen. Had hem ook vaker willen zien. Was toch vaak gevaarlijk voor de goal als hij inviel. Hij verschijnt meer voor de goal dan een Timber en Stengs Idd. Beetje zo’n speler die lekker in de 16 op de klutsmomenten wacht.

Oh joh is deze gast al 25 jaar. Ik dacht dit is een jong talent. Heeft ook qua minuten natuurlijk niet echt een goede kans gehad met 371 minuten in 25 wedstrijden (=15 per wedstrijd). Maar komt op mij over als een enthousiaste speler die niet bijzonder goed is.

7 mei 2024 om 12:58

Ja klopt, een beetje een type Til. Ideale stormram maar ik zie hem niet structureel een basisplaats veroveren. Wel een erg leuke gozer verder, maar daar hebben we er in de persoon van Alireza wel meer van ;-).

Als Feyenoord hem verplicht moet over nemen dan kan Feyenoord niet anders dan hem verhuren met optie tot koop. Kopen en direct verkopen in dezelfde window mag niet.

7 mei 2024 om 14:06

Waar haal je dat vandaan? Die regel is mij onbekend

7 mei 2024 om 14:48

Waar ik dat vandaan haal? Uit mijn hoofd. Dat is ooit, lang geleden in het leven geroepen. Er zouden anders ook gekke dingen ontstaan. Transfervrije spelers worden binnen gehaald en daarna direct weer verkocht. Dat kan dus niet. Verhuren wél.

7 mei 2024 om 18:04

Ik ken deze regel niet, maar het zou kunnen natuurlijk. Maar als ik denk aan Xavi Simons, was hij nu niet verkocht aan Leipzig, door PSG, na hun terugkoop optie bij PSV? Want dat zou jouw verhaal ontkrachten, maar mocht Simons verhuurd zijn dan niet natuurlijk!

8 mei 2024 om 14:38

Waar is het in de laatste jaren voorgekomen dat een speler is gehaald en direct is verkocht? Niet.

7 mei 2024 om 18:04

Volgens mij mag dat wel. Hij mag alleen niet binnen een jaar of seizoen voor meer dan twee clubs uitkomen.

Ben altijd gecharmeerd van zulke types: spelers met goede loopacties en scorend vermogen maar Lingr komt simpelweg te kort. Hoop dat we Lingr zonder verlies kunnen verkopen.

Heeft niet het gewenste niveau. Dus misschien kunnen we met Sparta Praag de deal sluiten dat de clausule komt te vervallen of iets als zij hem graag terug willen hebben

Ik vind dit wel een geinig en enthousiast kereltje en zijn gave om in al zijn invalbeurten een 120% kans te krijgen is prijzenswaardig, maar voetballen kan die niet echt. Als ie akkoord gaat met een reserverol, prima. Basismateriaal is het niet.

Overigens kan hij wel prachtig juichen, zo intens en oprecht blij. Vooral bij zijn eerste goal voor ons.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren