voetbalzone

Feyenoord stoomt nieuwkomer klaar voor topper tegen landskampioen

Bart Kruyt18 aug 2015, 10:55
Laatst bijgewerkt: 18 aug 2015, 10:55
Advertentie

Eljero Elia zal dinsdagavond zijn eerste speelminuten in het shirt van Feyenoord maken. De linksbuiten doet mee met Jong Feyenoord in de thuiswedstrijd tegen Jong VVV/Helmond Sport en zet daarmee weer een stapje richting zijn eerste optreden in het eerste elftal. Elia voelt zichzelf daar al klaar voor, maar Giovanni van Bronckhorst doet rustig aan met de linksbuiten.

voetbalzone

Volgens het Algemeen Dagblad stoomt de technische staf van Feyenoord Elia klaar voor de topper tegen PSV, die voor volgende week op het programma staat. Als alles naar wens verloopt, kan de vleugelaanvaller zondag voor het eerst bij de wedstrijdselectie zitten. Tegen Vitesse zou Elia dan eventueel kunnen invallen, waarna hij volgende week klaar moet zijn om te starten tegen PSV.

Michiel Kramer hoopt dat hij dinsdag ook weer in actie kan komen bij de beloften; de van ADO Den Haag overgenomen spits scoorde zondag nog tegen SC Cambuur, maar heeft nog altijd geen negentig minuten in de benen zitten. “En ik moet het wel blijven laten zien”, beseft hij. “Als ik straks op het veld sta en ik raak geen knikker, zeggen de mensen ook meteen weer 'die kan er geen reet van'.''

Bezig met laden …